Smagen af sommer

Smagen af sommer

Vi går tæt på en af sommerens helt store helte - nemlig de saftige og møre oksesteaks. Og det handler ikke hvilken som helst steak, men om prisbelønnede Wolovina, der har vundet guldmedalje i "World Steak Challenge".

Findes der noget bedre end en lun sommeraften, hvor duften af en veltilberedt kvalitetssteak på grillen breder sig under de danske himmelstrøg? Næppe. Og da startskuddet til juni-måned har lydt, er grillsæsonen for alvor gået i gang. Det betyder, at du skal have udvalgt det helt rette stykke kød af højeste kvalitet, så du kan skabe nogle madoplevelser, som dine kunder sent vil glemme.

En af de helt store vindere inden for steak-kategorien er Wolowina - et stykke polsk oksekød af sublim kvalitet, der tidligere har vundet en guldmedalje ved den internationale ’World Steak Challenge’. Kødet kommer fra de lokale gårde i Polen, og det danner derfor et godt fundament for at have et tæt samarbejde mellem leverandører og producenter. Ved at vælge et stykke Wolowina-kød er du, foruden højeste kvalitet, garanteret fuld sporbarhed fra produktion til levering samt sikret det højeste niveau af dyrevelfærd.

Med Wolowina får du altså et stykke kød, der med al sikkerhed vil vinde dit steak-hjerte og tage dine retter til nye højder samt komplimentere enhver sommerret med dens saftige smag, hvad enten den er stegt, røget eller grillet. Prøv dig for eksempelvis frem med en Wolowina-steak tilberedt på grillen, og server den sammen med smagsfyldte, urtemarinerede grøntsager og smørstegte kartofler.

Så er sommeren for alvor skudt i gang.

GÅ TILBAGE

Relaterede varer