Velkommen til vores univers af kød & pålæg

Fantastisk Frisk Kød & Pålæg er BC Caterings kød- og pålægskoncept, hvor du kan finde masser af viden og inspiration, og hvor vi præsenterer et spændende grundsortiment af kød og pålæg. Her samler vi okse, gris, lam, vildt og pålæg under en kategori. Du er her garanteret et skarpt fokus på det gode slagterhåndværk, kompromisløs kvalitet, et bredt varesortiment og altid høj fødevaresikkerhed.

Fantastisk Frisk Kød & Pålæg er en del af vores Fantastisk Frisk koncept, hvor du også finder Frugt & Grønt og Fisk & Skaldyr. Kig efter Fantastisk Frisk navnet, hvis du foretrækker ferske og friske råvarer af højeste kvalitet.

SHOP FANTASTISKE FRISKE VARER
 

Se hvordan Anton fra MCH Messecenter Herning bruger Gastro Kalv®

  • .

Tema Artikler

FLERE ARTIKLER
Mere af det hele med sous vide

Mere af det hele med sous vide

17.02.2020
sous vide

Mørhed, fleksibilitet og smag er en række af nøgleordene for den højaktuelle tilberedningsteknik sous vide. Bliv klogere på hvordan dit køkken kan drage nytte af kød tilberedt efter denne metode.

Læs mere
SUBLIM smag på menuen

SUBLIM smag på menuen

08.01.2020
sublim pålæg

Mød SUBLIM som er vores serie af kvalitetpålæg kun til professionelle køkkener. Her går smag, kvalitet og kærlighed til slagterfaget op i en højere enhed.

Læs mere
Bertels Grisens jul

Bertels Grisens jul

18.12.2019
Bæredygtighed Bertels gris

Hos Hestbjerg Økologi trives de økologiske grise året rundt - også selvom det kræver en ekstra indsats her i vintermånederne. 

Læs mere

De 4 grundsøjler i Fantastisk Frisk Kød & Pålæg

Vi har organiseret alle brands igennem 3 grupper - basis, luksus og premium. Igennem alle 3 grupper kan du forvente et fokus på høj kvalitet til den rigtige pris i et niveau, der matcher alle typer køkkener.

I konceptet kan du finde alle de klassiske basisprodukter, du kender, men også de mere specielle produkter du måtte lede efter. Og vi er altid åbne for forespørgsler på netop det, du har behov for.

Med en moderne tilgang til det gamle slagterfag sælger vi ikke blot nogle af landets fineste kødvarer, men sætter samtidigt fokus på den gode rådgivning til alle former for køkkener, som ønsker kyndig vejledning til at opnå de bedste resultater - både kulinarisk og økonomisk.

Vi har meget høje standarder inden for hygiejne og rengøring og lever ikke blot op til de eksisterende krav, men foretager løbende yderligere prøver for at sikre, at vores varer er sikre og lever op til alle krav.

 

“Hot Fill” Sous Vide

De fleste forbinder primært Sous Vide begrebet med tilberedning af kød og grøntsager, men faktisk har vi også en årelang tradition for tilberedningen af saucer og supper - også kendt som “Hot Fill”. Hot Fill er produkter, der er helt eller delvist flydende, såsom supper, sovser, grød og sammenkogte retter. 

Ved Hot Fill metoden tilberedes maden på sædvanlig måde, hvorefter den straks tappes. Temperaturen ved denne tilberedningsmetode vil altid være over 75 grader, hvilket minimerer risikoen for bakterievækst. Inden servering tåler produkternes emballage opvarming op til hele 115 grader. Opdelingen i tilberedningsklare poser gør det samtidigt nemt for køkkenet at servere ensartede mængder af retterne til gæsterne. 

Vi har nedenfor fundet 3 af vores karakteristiske Hot Fill produkter, som repræsenterer et lille udsnit af vores væld af produkter under denne del af vores omfattende sous vide sortiment. Husk, at du kan finde mange flere varianter på vores webshop eller ved at spørge din lokale konsulent. Velbekomme. 

Kød & Pålæg varer

Få frisk inspiration i din indbakke

Skriv dig op herunder og modtag et fantastisk frisk nyhedsbrev, hvor vi giver dig sæsonfriske opskrifter, spændende temaer og forslag til fantastisk friske varer - direkte i din mailboks.