Velkommen til vores univers af kød & pålæg

Fantastisk Frisk Kød & Pålæg er BC Caterings kød- og pålægskoncept, hvor du kan finde masser af viden og inspiration, og hvor vi præsenterer et spændende grundsortiment af kød og pålæg. Her samler vi okse, gris, lam, vildt og pålæg under en kategori. Du er her garanteret et skarpt fokus på det gode slagterhåndværk, kompromisløs kvalitet, et bredt varesortiment og altid høj fødevaresikkerhed.

Fantastisk Frisk Kød & Pålæg er en del af vores Fantastisk Frisk koncept, hvor du også finder Frugt & Grønt og Fisk & Skaldyr. Kig efter Fantastisk Frisk navnet, hvis du foretrækker ferske og friske råvarer af højeste kvalitet.

SHOP FANTASTISKE FRISKE VARER
 

Se hvordan Anton fra MCH Messecenter Herning bruger Gastro Kalv®

  • .

Tema Artikler

FLERE ARTIKLER
Grain-fed Hereford Rio Lucia fra den uruguayanske pampas

Grain-fed Hereford Rio Lucia fra den uruguayanske pampas

11.02.2019
Hereford Rio Lucia

Når Hereford og fodringsmetoden”grain-fed” møder hinanden, opstår der sød musik. Denne musik bliver ikke mere markant end i kød fra Hereford Rio Lucia.  

Læs mere
Fantastiske udskæringer

Fantastiske udskæringer

01.02.2019
Hereford Rio Lucia Top Blade

Hereford Rio Lucia er naturligt opdrættet ”Grain Fed Beef” af højeste kvalitet fra den frodige pampas omkring floden Rio Santa Lucia i Uruguay. 

Læs mere
Kenneth Toft-Hansen er verdens bedste kok!

Kenneth Toft-Hansen er verdens bedste kok!

30.01.2019
Bocuse d’Or Vinder Kenneth Toft-Hansen Guld

Guld til Kenneth Toft-Hansen og det danske Bocuse d'Or team i Lyon. Sverige og Norge napper 2. og 3. pladserne. Christian Wellendorf modtager prisen for "Best Commis".

Læs mere

De 4 grundsøjler i Fantastisk Frisk Kød & Pålæg

Vi har organiseret alle brands igennem 3 grupper - basis, luksus og premium. Igennem alle 3 grupper kan du forvente et fokus på høj kvalitet til den rigtige pris i et niveau, der matcher alle typer køkkener.

I konceptet kan du finde alle de klassiske basisprodukter, du kender, men også de mere specielle produkter du måtte lede efter. Og vi er altid åbne for forespørgsler på netop det, du har behov for.

Med en moderne tilgang til det gamle slagterfag sælger vi ikke blot nogle af landets fineste kødvarer, men sætter samtidigt fokus på den gode rådgivning til alle former for køkkener, som ønsker kyndig vejledning til at opnå de bedste resultater - både kulinarisk og økonomisk.

Vi har meget høje standarder inden for hygiejne og rengøring og lever ikke blot op til de eksisterende krav, men foretager løbende yderligere prøver for at sikre, at vores varer er sikre og lever op til alle krav.

 

Fantastiske udskæringer

Hereford Rio Lucia er naturligt opdrættet ”Grain Fed Beef” af højeste kvalitet fra den frodige pampas omkring floden Rio Santa Lucia i Uruguay. Kvæg af Herefordracen opdrættes her i rolige omgivelser i harmoni med naturen og med adgang til masser af frisk, grønt græs og rigelige mængder af klar, rent vand fra floden. 

”Grain Fed Beef” betyder, at kvæget de sidste 100 dage (minimum) inden slagtning fodres med en nøje, sammensat diæt, som blandt andet består af majs, korn, hø og lucerne. Netop denne fodersammensætning giver ekstra smag og marmorering i kødet ligesom den færdiggør kvæget i en perfekt kvalitetsmæssig stand inden slagtning. Det åbner samtidigt op for, at man på f.eks. top blade- eller bovklump-udskæringerne kan lave en rosastegning af kødet. 

Vi giver dig herunder et bud på, hvordan du kan lave en flot og mør steak af top blade. Denne prisrigtige og spændende udskæring har potentialet til at forsyne enhver gæst i dit køkken med et fantastisk velsmagende, mørt og saftigt resultat på deres tallerken. 

Top blade

Top blade (også kaldt ”blade steak”) er et stykke kød med rigtig meget smag, da det er en muskel, der er meget i brug. Generelt gælder det, at de muskler, der bruges mest, smager af mest. Det specielle ved top blade er, at det er en udskæring fra boven, som normalt skal tilberedes over lang tid for at blive mør, mens denne kan rosasteges. Den er samtidig billigere end oksefilet, men mere smagsfuld. 

Se opskrift på Steak af top blade med bagte rødbeder, gulerødder og sennepskorn

 

Kød & Pålæg varer

Få frisk inspiration i din indbakke

Skriv dig op herunder og modtag et fantastisk frisk nyhedsbrev, hvor vi giver dig sæsonfriske opskrifter, spændende temaer og forslag til fantastisk friske varer - direkte i din mailboks.