Velkommen til vores univers af kød & pålæg

Fantastisk Frisk Kød & Pålæg er BC Caterings kød- og pålægskoncept, hvor du kan finde masser af viden og inspiration, og hvor vi præsenterer et spændende grundsortiment af kød og pålæg. Her samler vi okse, gris, lam, vildt og pålæg under en kategori. Du er her garanteret et skarpt fokus på det gode slagterhåndværk, kompromisløs kvalitet, et bredt varesortiment og altid høj fødevaresikkerhed.

Fantastisk Frisk Kød & Pålæg er en del af vores Fantastisk Frisk koncept, hvor du også finder Frugt & Grønt og Fisk & Skaldyr. Kig efter Fantastisk Frisk navnet, hvis du foretrækker ferske og friske råvarer af højeste kvalitet.

SHOP FANTASTISKE FRISKE VARER
 

Se hvordan Anton fra MCH Messecenter Herning bruger Gastro Kalv®

  • .

Tema Artikler

FLERE ARTIKLER
Bertels Gris – økogrisen med krølle på halen

Bertels Gris – økogrisen med krølle på halen

02.12.2019
Bertels gris Økologi

Bertels Gris er et økologisk brand, hvor dyrevelfærd, bæredygtighed og kvalitet går hånd i hånd. Se hvordan de økologiske grise har fået en opvækst udover det sædvanlige.

Læs mere
Økologisk grisekød er lig med trivsel og velfærd

Økologisk grisekød er lig med trivsel og velfærd

30.10.2019
Økologi Økotober gris

Økologisk grisekød er ensbetydende med masser af dyrevelfærd, trivsel og det helt rigtige foder. Se her, hvad der egentlig skal til, for at man kan kalde grisekød økologisk i Danmark.

Læs mere
Ensartet høj kvalitet giver glade kunder

Ensartet høj kvalitet giver glade kunder

22.10.2019
Hereford Rio Lucia rio lucia oksekød

Cateringvirksomheden Gastronomiet, som dagligt laver mange serveringer, har stor glæde af den ensartede kvalitet i det Uruguayske oksekød Hereford Rio Lucia.

Læs mere

De 4 grundsøjler i Fantastisk Frisk Kød & Pålæg

Vi har organiseret alle brands igennem 3 grupper - basis, luksus og premium. Igennem alle 3 grupper kan du forvente et fokus på høj kvalitet til den rigtige pris i et niveau, der matcher alle typer køkkener.

I konceptet kan du finde alle de klassiske basisprodukter, du kender, men også de mere specielle produkter du måtte lede efter. Og vi er altid åbne for forespørgsler på netop det, du har behov for.

Med en moderne tilgang til det gamle slagterfag sælger vi ikke blot nogle af landets fineste kødvarer, men sætter samtidigt fokus på den gode rådgivning til alle former for køkkener, som ønsker kyndig vejledning til at opnå de bedste resultater - både kulinarisk og økonomisk.

Vi har meget høje standarder inden for hygiejne og rengøring og lever ikke blot op til de eksisterende krav, men foretager løbende yderligere prøver for at sikre, at vores varer er sikre og lever op til alle krav.

 

“Hot Fill” Sous Vide

De fleste forbinder primært Sous Vide begrebet med tilberedning af kød og grøntsager, men faktisk har vi også en årelang tradition for tilberedningen af saucer og supper - også kendt som “Hot Fill”. Hot Fill er produkter, der er helt eller delvist flydende, såsom supper, sovser, grød og sammenkogte retter. 

Ved Hot Fill metoden tilberedes maden på sædvanlig måde, hvorefter den straks tappes. Temperaturen ved denne tilberedningsmetode vil altid være over 75 grader, hvilket minimerer risikoen for bakterievækst. Inden servering tåler produkternes emballage opvarming op til hele 115 grader. Opdelingen i tilberedningsklare poser gør det samtidigt nemt for køkkenet at servere ensartede mængder af retterne til gæsterne. 

Vi har nedenfor fundet 3 af vores karakteristiske Hot Fill produkter, som repræsenterer et lille udsnit af vores væld af produkter under denne del af vores omfattende sous vide sortiment. Husk, at du kan finde mange flere varianter på vores webshop eller ved at spørge din lokale konsulent. Velbekomme. 

Kød & Pålæg varer

Få frisk inspiration i din indbakke

Skriv dig op herunder og modtag et fantastisk frisk nyhedsbrev, hvor vi giver dig sæsonfriske opskrifter, spændende temaer og forslag til fantastisk friske varer - direkte i din mailboks.