Velkommen til vores univers af kød & pålæg

Fantastisk Frisk Kød & Pålæg er BC Caterings kød- og pålægskoncept, hvor du kan finde masser af viden og inspiration, og hvor vi præsenterer et spændende grundsortiment af kød og pålæg. Her samler vi okse, gris, lam, vildt og pålæg under en kategori. Du er her garanteret et skarpt fokus på det gode slagterhåndværk, kompromisløs kvalitet, et bredt varesortiment og altid høj fødevaresikkerhed.

Fantastisk Frisk Kød & Pålæg er en del af vores Fantastisk Frisk koncept, hvor du også finder Frugt & Grønt og Fisk & Skaldyr. Kig efter Fantastisk Frisk navnet, hvis du foretrækker ferske og friske råvarer af højeste kvalitet.

SHOP FANTASTISKE FRISKE VARER
 

Se hvordan Anton fra MCH Messecenter Herning bruger Gastro Kalv®

  • .

Tema Artikler

FLERE ARTIKLER
Smagen af det gode (grise)liv

Smagen af det gode (grise)liv

25.08.2021
Bertels gris Økologi

Bertels Gris er din garanti for kød fra dyr, der har levet et godt liv. Læs mere om Bertels Gris her og få også indblik i det nye smagshjul målrettet madprofessionelle, der ønsker at sætte ord på smagen af grisekød.

Læs mere
Dansk Cater hovedsponsor for Sol over Gudhjem

Dansk Cater hovedsponsor for Sol over Gudhjem

02.06.2021
sol over gudhjem Gastronomi

Igen i år afholdes den anerkendte kokkekonkurrence Sol over Gudhjem på Bornholm, og endnu en gang er Dansk Cater stolt hovedsponsor af konkurrencen. Læs mere om Sol over Gudhjem og se det netop fastsatte deltagerfelt. 

Læs mere
Vildtsæsonen er over os

Vildtsæsonen er over os

24.05.2021
vildt Sæson

Det er sæson for vildt, og netop nu kan vi tilbyde velsmagende rådyrkød i fire lækre udskæringer. Rådyrkødet smager fantastisk og passer perfekt til sommerens lette retter.

Læs mere

De 4 grundsøjler i Fantastisk Frisk Kød & Pålæg

Vi har organiseret alle brands igennem 3 grupper - basis, luksus og premium. Igennem alle 3 grupper kan du forvente et fokus på høj kvalitet til den rigtige pris i et niveau, der matcher alle typer køkkener.

I konceptet kan du finde alle de klassiske basisprodukter, du kender, men også de mere specielle produkter du måtte lede efter. Og vi er altid åbne for forespørgsler på netop det, du har behov for.

Med en moderne tilgang til det gamle slagterfag sælger vi ikke blot nogle af landets fineste kødvarer, men sætter samtidigt fokus på den gode rådgivning til alle former for køkkener, som ønsker kyndig vejledning til at opnå de bedste resultater - både kulinarisk og økonomisk.

Vi har meget høje standarder inden for hygiejne og rengøring og lever ikke blot op til de eksisterende krav, men foretager løbende yderligere prøver for at sikre, at vores varer er sikre og lever op til alle krav.

 

En bøf med saft & kraft

Rio Lucia Angus Grassfed er kødkvæg af højeste kvalitet fra Uruguay, hvor man har en lang og stolt tradition for produktion af smagfuldt oksekød. Kvæget går frit året rundt, og den naturlige opdrætsmetode kombineret med græsfodringen giver kødet sin fantastiske struktur og marmorering.

Se hele udvalget her.

Kød & Pålæg varer

Få frisk inspiration i din indbakke

Skriv dig op herunder og modtag et fantastisk frisk nyhedsbrev, hvor vi giver dig sæsonfriske opskrifter, spændende temaer og forslag til fantastisk friske varer - direkte i din mailboks.