Sådan undgår du, at råvarepriserne udhuler dit menukort

Sådan undgår du, at råvarepriserne udhuler dit menukort

En tid med historisk høje fødevarepriser og et reduceret vareudbud inden for visse varetyper kan give anledning til bekymring. Læs her, hvordan vi kan hjælpe dig igennem en udfordrende tid.

I øjeblikket oplever vi historisk høje råvarepriser samt et reduceret vareudbud inden for visse varetyper. Dermed bliver varerne ikke kun dyrere – det bliver også sværere at finde alternativer, og det kan give anledning til megen bekymring i det professionelle køkken. Udviklingen skyldes flere ting, hvor især coronavirus, klimaforandringer og krigen i Ukraine har haft en stor betydning.

Hos BC Catering ønsker vi at inspirere til, hvordan du kan komme bedre igennem en udfordrende tid. Det gør vi blandt andet ved at introducere en række brugbare redskaber, som kan styrke dig i hverdagen.


Spild ikke dine penge på madspild

Madspild er lig med penge, der forsvinder fra indtjeningen, men der findes måder, hvorpå du kan mindske dit madspild. På vores side Kickstart 2022 med bæredygtige tiltag inspirerer vi til, hvordan du kan reducere madspild og dermed styrke bundlinjen – både via konkrete guides og via vores koncept ”Stop madspild”. Samtidig giver vi gode råd til korrekt affaldssortering.


Styr indtjeningen med CalcuEasy

CalcuEasy er et databaseret onlineværktøj, som hurtigt og enkelt gør det muligt at beregne overskuddet på samtlige retter på menukortet – og i en tid med stigende fødevarepriser er det især relevant netop nu. 

Som kunde hos BC Catering og med abonnementet hos CalcuEasy er der en lang række fordele. Du kan blandt andet tilrette dine opskrifter og automatisk bruge dine råvarepriser fra os til at lave overblikket, der sikrer dig en fortjeneste. Du kan både række ud til din lokale konsulent, som står klar til at hjælpe dig godt i gang, og du kan tage direkte kontakt til CalcuEasy via deres hjemmeside.


Book din konsulent

Vores konsulenter er altid klar til at tage en snak omkring dine muligheder, og hvad du kan gøre for at sikre, at råvarepriserne ikke udhuler dit menukort. Konsulenterne har et godt kendskab til varesortimentet og kan være behjælpelige med at tilpasse din favoritliste samt finde alternativer, som giver samme gode spiseoplevelse og en økonomisk fordel til dig. 

Kontakt din lokale konsulent allerede i dag

GÅ TILBAGE