Danmarks største kokkekonkurrence er tilbage på havnen i Gudhjem

Danmarks største kokkekonkurrence er tilbage på havnen i Gudhjem

Efter en ufrivillig pandemipause er Sol over Gudhjem endelig tilbage i vante rammer på Gudhjem Havn, og endnu en gang er det med et umanerligt stærkt deltagerfelt. Se mere om konkurrencen her.

Danmarks største kokkekonkurrence finder i år sted den 25. juni, og her vil det stærke deltagerfelt stå klar til at dyste i kokkekunst på højeste niveau – og det er ikke hvem som helst, der i år krydser klinger på havnen. Du kan nemlig se frem til at opleve:

  •        Andreas T. Møller, souschef på Restaurant Møntergade i København
  •        Nick Curtin, køkkenchef på Amager-restauranten Alouette
  •        Torsten Vildgaard, som bl.a. har været både kreativ chef og manager på Noma
  •        David Fischer, som til daglig driver pastaværtshuset Hos Fischer på Østerbro

Der er på den måde lagt op til ren mad-magi på havnefronten i Gudhjem. Deltagerfeltet krydres desuden med et yderst kompetent dommerpanel, som består af: 

  •        Rasmus Munk – Alchemist
  •        Nicolai Nørregaard – Kadeau
  •        Dak Wichangoen – tidligere Kiin Kiin
  •        Kenneth Hansen – Svinkløv Badehotel

Blandt dommere og deltagere kan du således se frem til at møde flere Bocuse d’Ôr-vindere, en Bocuse d’Ôr -dommer og adskillige Michelin-stjerner fra ind- og udland. 

Til årets Sol over Gudhjem vil der desuden blive dystet i en dessertkonkurrence, som ligeledes finder sted på havnen i Gudhjem, og der vil traditionen tro være et stort madmarked til de mere end 10.000 gæster, som forventes at lægge vejen forbi.

Danmarks største kokkekonkurrence

Sol over Gudhjem er Danmarks største kokkekonkurrence, som i løbet af konkurrencedagen samler 10.000 mennesker, som følger deres gastronomiske idoler eller nysgerrigt sonderer terrænet for nye, spændende produkter. Den kulinarisk høje kvalitet er den rød tråd gennem det hele: Danske fødevarer ud over det sædvanlige – naturligvis med Bornholm som omdrejningspunkt. 

Folkene bag, brødrene Mikkel og Mads Marshall, er de bærende kræfter i begivenheden. De er dog ikke alene, for Sol over Gudhjem afvikles også med hjælp fra frivillige og ikke mindst sponsorer – blandt andre BC Catering.

Som stolt sponsor af Sol over Gudhjem ser vi frem til at følge det stærke deltagerfelt tæt, og vi ønsker alle deltagere held og lykke i konkurrencen.


Se mere om Sol over Gudhjem her

 

Kilde: Pressemeddelelse fra Sol over Gudhjem, maj 2022

GÅ TILBAGE