Køkkener kan spare tid på særligt een bestemt ting, som ofte er en tidsrøver, for mange i den daglige madlavning.
Sådan sparer du værdifuld tid i køkkenet
01.03.2018I køkkener over hele Danmark er tid en knap valuta, man forvalter så optimalt som muligt for at kunne servere mad af den rette kvalitet og mængde. I køkkenerne kan der være behov for at prioritere, hvilke dele af madlavningen, der bruges tid på – og her er der ofte en bestemt process som mange ønsker at spare tid på.
”Vi ser, at mange køkkener sætter pris på at kunne bruge tiden på andet end at snitte grønt, som kan være en tidskrævende aktivitet. Faktisk er der rigtig mange køkkener, der helt op til dagen, inden servering ønsker at bestille frisksnittet grønt af hensyn til deres planlægning”, fortæller grøntkonsulent Benjamin Larsen fra BC Catering.
Derfor tilbyder BC Catering som den eneste foodservice-leverandør i Danmark nu frisk snitgrønt som en lagervare, der kan bestilles helt op til afdelingens seneste bestillingsdeadline og leveres allerede dagen efter. “Når vi kører frisksnittet grønt sammen med øvrig frugt og grønt, synes vi, det er væsentligt, at bestillingsterminerne er 100% ens, så derfor var det oplagt at begynde at lagerføre snitgrønt på linje med øvrige grøntvarer.” fortæller Benjamin. Frisk snitgrønt kan bestilles både som blandet salat og i rene grøntsagssorter i poser, der passer til ethvert behov. “Vi prøver på den måde at imødekomme behovene ude hos vores kunder, så de har endnu mere fleksibilitet til at bestille netop det, de har behov for, og bruge tid deres tid på det, som giver dem mest værdi”, afslutter Benjamin.
Se udvalgt frisk snitgrønt nedenfor.
GÅ TILBAGE