Artikler
Tid til asparges
06.05.2019Danske asparges er netop nu i sæson og findes i et væld af variationer. Bliv klogere på disse, og se samtidigt en aspargesopskrift, der bare smager af sommer.
Artikler
Grønnere grill
01.05.2019Kød og fisk er klassiske varer at grille, men man kan frembringe mindst lige så mange forskellige smagsnuancer ved at grille grøntvarer.
Artikler
Alsidige rabarber
23.04.2019De sæsonaktuelle rabarber gør sig fantastisk i både bagværk, tallerkenretter og i det sure/salte køkken. Vi har samlet 4 inspirerende opskrifter her.
Artikler
Grøntsæsonen er i gang - det kan du glæde dig til
05.04.2019Læs mere om, hvilke grøntvarer der er i sæson netop nu, og hvilke du kan glæde dig til i den nærmeste fremtid.
Artikler
Hvad sker der i 2019?
14.03.2019Gastronomiens verden står aldrig stille. Nye smage, nye råvarer og nye metoder vinder indpas. Vi har spurgt dem, der kender eller sætter dagsordenen om, hvad der sker i år.
Artikler
En populær frugt
08.03.2019Bananer er den mest solgte frugt på det danske marked - måske pga. dens alsidige anvendelse i madlavningen. Bananerne har dog, før de lander i jeres køkken, været på en lang rejse.
Artikler
En daglig madoplevelse for 400 pers.
05.03.2019Det handler om meget mere end god pasform og stødabsorbering, når man træder ind i kantinen hos ECCO Conference Centre i Tønder.
Artikler
Danmark smager bare bedre
27.02.2019Danmark kan levere et utal af fantastiske råvarer der kan blive til fantastiske retter. Vi dykker her ned i de forskellige egne, hvor nogle af de gode, danske råvarer kommer fra.
Artikler
Håndplukkede spanske avlere
01.02.2019Salat, agurker, peberfrugter, broccoli, spidskål og meget mere, er hos langt de fleste køkkener, grøntvarer, der bruges gennem hele året. Det stiller krav til et velfungerende leverandørnetværk, der gør det muligt for os at forsyne køkkener over hele landet med fantastisk frisk frugt og grønt uagtet sæsonen.
Artikler
Et fantastisk messeår
25.02.20192019 kommer i sandhed til at stå i messernes tegn for Fantatisk Frisk. Se hvilke messer vi besøger, hvor i landet du kan finde os og hvornår du kan møde os.
Artikler
Specialviden giver bedre mad
21.02.2019Arbejdet med fødevarer handler om at bruge alle sanserne. Ikke kun når man spiser eller tilbereder dem, men også i udvælgelsesfasen, hvor succesen grundlægges.
Artikler
Danmarks eneste økologiske svampeproducent
19.02.2019Svampe er lige så alsidige i deres udseende som i deres anvendelsesmuligheder. Læs med her om Tvedemose Champignon, som er landets eneste økologiske producent af svampe.
Artikler
Drik dine gæster grønne
28.01.2019Hvad nemmere måde at få dagens kvote af grøntsager end at drikke dem? Vi giver dig her 5 gode tips, I bør overveje, hvis I skal i gang med grøntsagsjuicer i jeres køkken.
Artikler
En finale der nærmer sig
25.01.2019Kenneth Toft-Hansen er i år Danmarks repræsentant ved Bocuse d’Or-mesterskaberne. Han vandt sammen med sit hold i juni 2018 bronze ved EM i Torino og træner nu til VM i Lyon, der afholdes i slutningen af januar 2019.
Artikler
Vinterens grøntsager
29.01.2022Vinterens grøntsager består primært af grove kål og sprøde rodfrugter som er fyldt med masser af vitaminer. Få her en lækker opskrift på en vitaminfyldt vintersuppe.
Artikler
Julens grøntsager med et twist
09.12.2021I julen spiser danskerne fra den danske naturs vintersortiment - det har ikke ændret sig de sidste 150 år. Vi danskere har nemlig en tendens til at vende tilbage til rødderne, når juletiden nærmer sig.
Artikler
Populære madtrends - Avocadoens indtog
20.11.2018Madtrends skifter år efter år og det, der hitter, er ofte influeret af teknologi, konkrete begivenheder i ind-og udland, forskning, politik og følelser. Vi ser på, hvad der hitter i øjeblikket.
Artikler
Tarteletter - Folkekøkkenets kronjuvel
14.11.2018Tarteletten har en helt særlig plads i vores kulinariske hjerte. Både i det moderne og i det autentiske køkken er der stadig god plads til klassikeren, der kan varieres i det uendelige.
Artikler
Frugtfuld jul
01.11.2018I juletiden er det ikke altid frugt, der løber med opmærksomheden, men eksempelvis appelsiner eller æbler kan faktisk integreres i den traditionelle julemad på adskillige, spændende og alsidige måder.
Artikler
Genvejen til en nemmere jul
01.11.2018Julen er lige om hjørnet, og det betyder for mange køkkener, en ny sæsonmenu, nye ingredienser, nye smagsoplevelser og ekstra travlhed.
Artikler
10 der gør en endnu større forskel
29.10.2018Tidligere bragte vi en artikel om ’5 der gør en forskel’. I denne uge fortæller vi om yderligere 5 fødevarer, der kan være med til at nedsætte indtaget af pesticider med helt op til 75%.
Artikler
Økologisk færdigsnittet grønt - bæredygtigt og nemt
26.10.2018Færdigsnittet grønt er en fantastisk måde at reducere madspild på, samtidig med at spare værdifuld tid i køkkenet.
Artikler
Ren Madglæde
18.10.2018Økologisk Landsforening kører over en tre-årig periode Danmarks største kampagne for økologi; ’Ren Madglæde’, som skal være med til at gøre opmærksom på fordele ved økologiske varer. Denne kampagne har BC Catering valgt at støtte.
Artikler
Økologi i landbruget
16.09.2021I forbindelse med den kommende ØKOtober måned ser vi på, hvilke krav og retningslinjer de økologiske landmænd skal efterleve, og hvad du får, når du vælger at købe økologisk.
Artikler
En heldig kartoffel
01.10.2018Kartofler er en af de mest alsidige grøntvarer, som i mange køkkener er en fast bestandel af sortimentet. Og det er med god grund.
Artikler
Søris økologi - 30 år uden pesticider
01.10.2018Søris Økologi ligger på Sørisgaard - ca. 40 km nordvest udenfor København. Virksomheden er en af de sande pionerer indenfor økologi i Danmark og har i mere end 30 år dyrket deres jord økologisk, uden brug af sprøjtemidler.
Artikler
Årets æblehøst – småt men godt
24.09.2018Der er delte meninger om dette års sommer. Nogle synes den har været solrig, varm og skøn mens især landmændene har set til med en mere skeptisk mine. Vi kan dog nok alle blive enige om at sommeren har været usædvanlig. Faktisk så usædvanlig at der ikke er set noget lignende i 140 år.
Artikler
Lækker pæretærte med et twist
04.09.2018Den klassiske pæretærte går man aldrig galt i byen med. Her kommer den i en anderledes, men ekstra lækker version med kardemomme, ingefær og creme fraiche.
Artikler
Sådan kan du bruge flere æbler i madlavningen
31.08.2018Æbler indeholder en masse vitaminer, som er gode for kroppen, og samtidig har de masser af smag i sig. De er derfor oplagte at bruge i din madlavning.
Artikler
Gå på æblerov
04.09.2018De danske æbler har sæson fra sommeren til sidst på efteråret. Der er masser af dejlige smagsoplevelser og gastronomiske muligheder med den smukke frugt, som kan meget mere end blot at være sød i kager og desserter.
Artikler
Kend dine urter
22.09.2020Krydderurter som fx basilikum og rosmarin er en del af grundpensum, når man skal arbejde med smag. Men som med alt andet, så udvikler både smagsløg og trends sig også. Vi sætter derfor fokus på nogle af de nyere krydderurter, som er ved at vinde indpas i de danske køkkener.
Artikler
Grøntsager kan også drikkes
02.08.2018Du kan både anvende grøntsager som en delkomponent i dine smoothies med frugt – eller gå hele vejen og lave en såkaldt ”greenie”, som udelukkende består af grøntsager. Vi giver her 3 bud på lækre grøntsager, du med fordel kan anvende i dine smoothies.
Artikler
Fantastisk Frisk på tur i det europæiske
13.07.2018Vi har været på tur hos nogle af vores mange spændende producenter, og du kan få et lille indblik i turen her.
Artikler
Knæk blomkålskoden
20.06.2018Blomkål er både smuk, sund og så kan det bruges på adskillige måder. Her i artiklen får du gode tips til, hvordan du nemt skaber variation og god smag med grøntsagen.
Artikler
Kom tæt på Danmarks førende grøntudbyder
04.06.2018Med 61 producenter tilknyttet er GASA Nord Grønt den førende udbyder af danskproduceret frugt og grønt - både når det glæder konventionelle og økologiske varer. Kom tættere på dem i dette portræt.
Artikler
Tips til den gode salat
17.05.2018Salater er fantastiske! Især fordi de både kan bruges som tilbehør eller hovedret, hvis man blot ønsker lidt let og frisk aftensmad. Få 5 gode tips her.
Artikler
6 ting du måske ikke vidste om rabarber
30.04.2018Vidste du, rabarber oprindeligt stammer mange tusind kilometer fra Danmark, og de også smager perfekte sammen med fisk? Vi har fundet 6 ting, du (måske) ikke vidste om denne velsmagende grøntsag.v
Artikler
Den perfekte begivenhed til spændende grønt
01.04.2018En konfirmation er en begivenhed, hvor sæsonmodne grøntvarer er oplagte at tænke ind i menuen.
Artikler
Fantastisk Food Expo
21.03.2018(Gen)oplev Food Expo hvor Fantastisk Frisk kunne opleves i en gigantisk 340 m2 messestand.
Artikler
Gastronomi, trends & fagsnak. Kun til Danmarks sande kokke.
06.03.2018Oplev Danmarks nye gastronomiske madmagasin til professionelle.
Artikler
Sådan sparer du værdifuld tid i køkkenet
01.03.2018Køkkener kan spare tid på særligt een bestemt ting, som ofte er en tidsrøver, for mange i den daglige madlavning.
Artikler
Økologi kan være meget mere end et dyrkningsprincip
01.02.2018Denne leverandør tænker bæredygtighed ind i meget mere, end der står foreskrevet i principperne i Økologimærket. Læs, hvordan bæredygtighed kan tænkes på helt nye måder.
Artikler
Disse 12 grønne bud er et must for ethvert køkken
16.09.2021For at du altid har friske og velsmagende grøntvarer ved hånden, har vi udarbejdet en liste over 12 grønne bud, der er essentielle for ethvert køkken.
Artikler
En 1000 år gammel grøntsag der stadig holder i dag
15.12.2017Denne grøntsag blev også brugt for mere end 1000 år siden, og er stadig populær i efterårs- og vintermånederne.
Artikler
En anderledes juleret
01.11.2017Se et lækkert bud på en anderledes og velsmagende juleret med årstidens grønt her.
Artikler
Delikatesser fra Jorden
01.10.2017Brug sæsonens friske rodfrugter til lækre velsmagende retter.
Artikler
Syltning for alle
26.10.2017Se opskrifter fra Søren Kyed om hvordan du kan fermentere drueagurker, grønne tomater, græskar, skærmdild og meget mere.
Artikler
Køb dansk i sæson kampagne
15.08.2017Årets Køb Dansk kampagne er blevet lanceret af Dansk Gartneri og er en hyldest til alt, som gror i Danmark: Mennesker, planter, frugt og grønt.
Artikler
Vegetarer på deltid
15.04.2017Torben Blok fra Økologisk Landsforening tager os bag om fænomenet "fleksitarer", og om det er en tendens der er kommet for at blive.
Artikler
Sæson på Samsø
15.05.2017Det er sæson for friske grøntvarer fra en af landets smukkeste øer, som grøntindkøberne netop har besøgt.
Artikler
Specielle Superfoods
16.02.2017Superfoods er specielle grøntvarer som er sprængfyldte med nærende fibre og vitaminer.
Artikler
Slip kreativiteten løs
01.07.2017De mange varer i sæson inviterer i høj grad køkkenerne til at tænke nyt. Hør hvorfor sommersæsonen er en af de bedste på året.
Artikler
Skru op for C-vitaminerne mellem måltiderne
01.03.2017Friskskåret frugt være et glimrende og sundt bud på en snack mellem måltiderne.
Artikler
På besøg i Spanien
01.05.2017Grøntindkøberne var i foråret en tur i Spanien og besøge en række lokale producenter.
Artikler
Manden bag opskrifterne
01.02.2017Mød manden bag opskrifterne i inspirationsuniverset "Opskrifter for Professionelle" Søren Kyed.
Artikler
Inspiration til julemenuen
01.11.2016Få inspiration gennem vores opskriftsunivers eller fra vores konsulenter til julebordet.
Artikler
Håndskåret frugt - en sund forretning
03.10.2016Få en sund forretning for både kunderne og forretningen med håndskåret frugt og grønt.
Artikler
Giv dine retter et grønt twist
27.12.2016Sådan kan du gøre dine traditionelle retter grønnere og starte det nye år sundt og godt.
Artikler
Få overblikket over grønt i sæson
01.08.2017Mangler du overblik over hvornår, hvilke grøntvarer er i sæson? Vi har lavet en nem og overskuelig sæsonkalender til dig.
Artikler
Få meget mere ud af dine grøntsager
24.01.2018Ved at udnytte grøntsagernes fulde potentiale, kan du få meget mere ud af varerne i dit køleskab og optimere dit køkkens bundlinje. Se tips til hvordan du kan undgå madspild og få det maksimale ud af dine varer.
Artikler
Fremtidens Økologi
01.06.2017Hør hvordan den socialøkonomiske virksomhed PGU Økourt tænker økologi på en helt ny måde.
Artikler
Fra forsøg med kinakål til et af Danmarks førende frilandsgartnerier
27.06.2016Besøg Axel Månsson - en af Danmarks førende grøntproducenter. Få et ærligt indblik i drivkraften bag af et af Danmarks større frilandsgartnerier.
Artikler
Fra Andesbjergene til Ølstykke
01.11.2016Hør historien bag familievirksomheden Søris, som har dyrket økologi siden 80erne.
Artikler
Forlæng holdbarheden af dine grøntvarer
19.09.2016Vi giver dig her 8 gode tips til hvordan du kan forlænge holdbarheden af dine grøntvarer.
Artikler
Fantastisk Frisk på Tour
27.03.2017Fantastisk Frisk kunne i starten af marts opleves på Cateringmessen i Gigantium. Hør hvordan det gik og hvordan du kan opleve standen på nærmeste hold.
Artikler
Fantastisk Fermentering
01.04.2017Eksperimentér med nye spændende smagsoplevelser med fermenterede grøntvarer.
Artikler
En gård i Solskinsbyen Skælskør
10.10.2016Hør hvordan Thorsbjerggaard både følger efterspørgslen i markedet og hele tiden fornyer sig selv med nye spændende grøntvarer.
Artikler
Den største af de 3 sidste champignonavlere i Danmark
05.09.2016Mød den største danske champignonproducent, som oplever en kraftig vækst i efterspørgslen på økologi.
Artikler
6 ting du ikke vidste om champignon
24.10.2016Vidste du champignon ikke er en grøntsag og muligvis kan forebygge sygdomme? Bliv klogere på de små hvide/brune vidundere her.
Artikler
"Vi sætter altid faglig stolthed først"
20.06.2016Mød den passionerede bæravler Søren Olesen fra Hyldetoftgaard, som leverer mange af de friske bær til din grossist.
Artikler
Smagfulde Svampe
01.03.2017Svampe er en ingrediens, der både kan bruges som hovedingrediens i suppe eller sauce, eller som lækkert tilbehør til for- eller hovedretten.
Artikler
Hvilken jordbærsort foretrækker du?
20.06.2016Vidste du, at jordbærsorter modner på forskellig tid, som du kender det fra æbler? Derfor har jordbærrene små nuancer i udseende og smag fra sæsonen begynder i juni, til den slutter ved udgangen af juli.
Artikler
Jordskokker - Sæson i november
27.11.2017Jordskokker er i sæson netop nu - Der er masser af muligheder for at bruge den i dit køkken.
Artikler
Kun 50 dage til det går løs i Lyon!
11.12.2018Hvordan forbereder man sig på et VM for kokke? Det er hele Danmarks ære, som er på spil, når Kenneth Toft-Hansen om blot 50 dage skal dyste mod verdenseliten i finalen ved Bocuse d'Or.
Artikler
Vinterens fantastiske grøntvarer
01.02.2019Selvom februar ikke er den mest grønne tid på året, har vi håndplukket 6 af sæsonens grøntvarer og integreret dem i månedens specialdesignede opskrift.
Artikler
Brug tiden mere effektivt og få mindre madspild med snitgrønt
10.04.2019Bliv klogere på hvordan snitgrønt ikke kun kan spare tid, men også være med til at reducere madspild.
Artikler
Tid til bær
13.06.2019Lige så mange forskellige typer bær der findes, lige så mange spændende anvendelsesmuligheder har disse små mirakler i madlavningen. Se hvorfor bær bare er fantastiske her.
Artikler
Grønt-leverandører går forrest i kampen mod madspild
21.06.2019Mindre madspild kan opnåes i mange led gennem råvarens rejse fra jord til bord. Adskillige leverandører går forrest med nye, spændende metoder, som du kan blive klogere på her.
Artikler
Jordbær i et væld af nuancer
10.07.2019Som med æbler, er sorterne, smagen samt udseendet af jordbær mange. Bliv klogere på, hvorfor jordbær er mere forskellige, end man skulle tro.
Artikler
Mageløse Majs fra Thorsbjerggaard
07.08.2019Thorsbjerggaard er blandt andet eksperter i dyrkningen af majs. Mød 2 af deres velsmagende grøntvarer her, og få et bud på en lækker ret, der smager af majs og sommer.
Artikler
Fantastiske bælgfrugter
15.08.2019Bælgfrugter dækker over bønner, ærter, linser og jordnødder og kan være en fantastisk måde, at få proteiner, kostfibre, mineraler og vitaminer på tallerkenen.
Artikler
Kreativitet med æbler & pærer
11.09.2019Æble- og pæresonen er i fuld gang, og der er mange måder at anvende disse små mirakler i alsidige retter. Vi giver dig her 5 ideer til, hvordan du kan anvende disse fantastiske frugter i dit køkken.
Artikler
Kom på MasterClass og få inspiration til hverdagen
16.09.2019Gennem året har en række kunder været på besøg ude hos håndplukkede grøntleverandører – også kendt som ”Sæson MasterClasses”, som du også kan tilmelde dig.
Artikler
Det er syltetid
19.09.2019Sensommeren er et perfekt tidspunkt at få købt ind til syltning af grønt, og dermed forlænge sæsonen for de lækre danske varer.
Artikler
Bonjour fra Økoland
04.10.2019Mesterkokken Francis Cardenau har skabt en enestående, bæredygtig og kæmpemæssig nyttehave ved Skævinge tæt på Arresø.
Artikler
Sådan kommer du i gang med Det Økologiske Spisemærke
25.10.2019I forbindelse med Det Økologiske Spisemærkes 10-års jubilæum sætter vi fokus på, hvad dit køkken kan gøre, hvis I ønsker at opnå den økologiske mærkningsordning.
Artikler
En guide til økologiske grøntsager
28.10.2019Grønt & Gastronomi er en mesterlig guide til de danske, økologiske grøntsager. Her kan du dykke ned i alt fra sorter til anvendelsesmuligheder og smagsnuancer og få inspiration til at bruge flere og bedre, økologiske grøntsager.
Artikler
Fantastisk Karse fra Holland
18.11.2019Vi kan til jule- og nytårsmenuen nu byde på sprød, lækker karse fra en af de mest spændende krydderurteproducenter i Europa - Koppert Cress.
Artikler
Grøn Dansk Jul
22.11.2019I juletiden er der stadig masser af lækre danske grøntvarer i sæson, som gør det let at opveje den traditionelle julemenu med lidt sundere indspark i form af lækkert tilbehør.
Artikler
Tættere på råvaren med Sæson MasterClass
10.12.2019Der har netop været afholdt endnu en Sæson MasterClass - denne gang hos Østerkrog Gartneri og Økologi, hvor 20 deltagere med stor succes blev inspireret til helt nye anvendelsesmetoder af grønt.
Artikler
Eksotisk frugt fra hele verden
13.01.2020Lige så rig frugt er på vitaminer og mineraler, lige så forskellige kan deres smagsprofiler, udseende og karakteristika være. Tag med på opdagelse i den mangfoldige verden af frugt.
Artikler
Deltagere og dommere på plads til Sol over Gudhjem 2020
17.01.2020Til Danmarks mest prestigefyldte kokkekonkurrence, er det skarpe felt af deltagere og dommere nu på plads.
Artikler
Kantineprisen 2020
03.02.2020Nu kan du indstille din egen kantine eller en anden foretrukken kantine til Kantineprisen 2020
Artikler
Europas Grønne Skattekammer
05.02.2020Vi har lige nu masser af spændende varer fra Europas største grønt-land. Læs med, og se, hvordan faglighed og vareudvalg går hånd i hånd.
Artikler
Det bedste fra en verden af grønt
08.04.2020Med vores store netværk af grøntleverandører verden over kan du være sikker på at have nem adgang til både klassisk grønt og anderledes varianter af sæsonrigtige varer.
Artikler
Aspargessæsonen er over os
27.05.2020Foråret står i fuldt flor, og det er tid til at nyde de friske, danske asparges. Læs mere om et udpluk af de forskellige aspargestyper og bliv inspireret af vores smagfulde opskrifter.
Artikler
Hylderne bugner med friske danske grøntsager
17.06.2020Mange danske grøntsager er klar til høst, og du finder allerede nu et bredt udvalg i vores sortiment. Her får du indblik i nogle af de sprøde, danske nyheder, som du kan finde i vores webshop.
Artikler
Danske jordbær er smagen af sommer
02.07.2020Netop nu er det sæson for de søde, danske jordbær, som mange forbinder med smagen af sommer. Læs mere om det velkendte bær og hvordan en innovativ dyrkningsmetode har forlænget jordbærsæsonen herhjemme.
Artikler
Vores Jord – et inspirationsunivers for professionelle køkkener
09.09.2020Gasa Nord Grønt har netop udviklet den nye digitale platform Vores Jord, som er et inspirationsunivers for dig, der arbejder professionelt med mad. Læs mere om platformen, og hvordan du som professionel madentusiast kan bruge den som inspirationskilde i din hverdag.
Artikler
Inspiration til flere grønne måltider
21.10.2020De grønne måltider vinder frem og efterspørgslen efter mere grønt i retterne vokser støt. Læs med her i magasinet fra Dansk Vegetarisk Forening og se de mange anbefalinger fra stjernekokke og madnørder.
Artikler
Grøntvarer i sæson. Se udvalget her.
16.11.2020Se det nye magasin med sæsonaktuelle grøntvarer. Bæredygtigt, lokalt og fuld af smag. Se med her.
Artikler
Endelig sæson for danske grøntsager
02.06.2021Det danske forår har været både koldt og vådt, men nu er det endelig blevet sæson for friske, danske grøntsager. Læs mere om de smagfulde grøntvarer, som du allerede nu finder på vores hylder.
Artikler
Danske asparges er bare bedst!
08.06.2021Der er vel næppe noget bedre end frisk, dansk asparges? Kom med bag kulisserne og besøg Sanderumgaard, som leverer, synes vi, Danmarks bedste asparges.
Artikler
Flot dansk placering ved Bocuse d’Or 2021 i Lyon
09.11.2021Ronni Vexøe Mortensen repræsenterede Danmark i den prestigefulde konkurrence Bocuse d'Or 2021, og cherrytomater fra Skovsgaard var med til at sikre ham en flot andenplads.
Artikler
Mød os på Foodexpo 2022
02.02.2022Endelig kan vi komme på messe igen, og vi glæder os til at se dig på Foodexpo 2022 - Nordens største fødevaremesse! Se mere om messen her.
Artikler
Danske asparges fra den fynske muld
09.05.2022Den danske asparges er en ægte forårsbebuder, og med den første høst ved man, at den danske sæson for alvor er i gang. Det er tid til at komme ud af det tunge vinterkøkken og lade de lette retter komme i spil. Her kan du lade dig inspirere af de friske, danske asparges fra Sanderumgaard.
Artikler
Høsten er i gang på Skovsgaard
02.08.2022På Skovsgaard står flotte, farverige afgrøder netop nu i fuldt flor på marken. Se hvilke skønne, økologiske grøntvarer, som vi netop nu kan tilbyde.
Artikler
Markerne bugner af friske grøntsager på Skovsgaard
24.08.2022Hos Skovsgaard fortsætter høsten af de skønneste grøntsager, og lige nu har vi friske nyheder på shoppen, som du kan læse mere om her.
Artikler
Endnu mere dansk økologi i din webshop
05.09.2022Hos BC Catering arbejder vi målrettet med den grønne agenda og tilbyder et væld af produkter, som gør det muligt for dig at gøre dit køkken lidt grønnere.
Artikler
GartnerHjælpen - missionen er lykkedes
30.09.2022Konceptet GartnerHjælpen er blevet taget rigtig godt imod, og de professionelle køkkener har fået kærlighed for de skæve grøntsager.
Artikler
Efteråret byder fortsat på skønne produkter på Skovsgaard
29.09.2022På Skovsgaard byder efteråret på et væld af smagfulde varer, og vi har samlet alle nyhederne til dig, så du let kan finde inspiration til din menu.
Artikler
Vælg de gamle sorter - for en smagfuld fremtid
06.09.2022Sammen med Foreningen for ORIGENALER sætter vi fokus på at fremme den danske biodiversitet. Det handler blandt andet om at bevare produktionen af de gamle grøntsorter, så vi i fremtiden også har et spændende og smagfuldt udvalg af grønt i køkkenet.
Artikler
Økologiske danske æbler, når de er bedst
14.10.2022På Hellas Frugtplantage er der passion for dansk økologi, og samtidig er det den ældste økologiske frugtplantage i Danmark.
Artikler
En ny chance til de skæve grøntsager
11.11.2022GartnerHjælpen er et koncept skabt ud fra et ønske om at hjælpe landmændene af med deres overskydende afgrøder, hvorigennem de skæve grøntsager får en ny chance.
Artikler
Vi hejser flaget for den danske frugt
29.11.2022Hos BC Catering støtter vi op om den danske frugtproduktion og de lokale danske frugt- og grøntavlere; i samarbejde med Gasa Nord Grønt sætter vi fokus på sæsonens frugt.
Artikler
Dansk frugt: Nyd den lange sæson
15.02.2023Æblet er et af de mest solgte frugter på det danske marked, men kun 30-40% af de købte æbler i Danmark er danske. Læs med her, hvor vi sætter fokus på de smagfulde danske frugter og giver og inspiration til at anvende dem i dit eget professionelle køkken.
Artikler
Frugtindsatsen, der bar frugt
15.05.2023Sidste efterår gik vi i luften med en kampagne for at sætte fokus på sæsonens danske frugt i samarbejde med Vores Jord, og nu er resultatet tikket ind – læs med her.
Artikler
Spis dansk frugt i sæson
13.09.2023Hos BC Catering støtter vi op om den danske frugtproduktion og de lokale danske frugtavlere, hvorfor vi ønsker at sætte fokus på sæsonens frugt.
Artikler
Sæt rodfrugter på menuen
16.10.2023Med oktober måneds ankomst er det for alvor tid til at bevæge sig væk fra de lette sommerserveringer og i stedet sætte de lidt tungere retter på menuen. Her kan rodfrugter være et godt valg til din menu.
Artikler
Udenlandske, økologiske urter udfases
16.01.2024Hos BC Catering arbejder vi for at fremme økologi og danske råvarer, fordi vi ønsker, at du som kunde skal have mulighed for at vælge økologiske og lokalt producerede varer i en god, stabil kvalitet hele året.
Artikler
Danske spirer året rundt
03.01.2024Vi arbejder hver dag dedikeret for at fremme bæredygtighed og økologi inden for vores branche, og vi ønsker at give vores kunder gode muligheder for netop at vælge økologiske løsninger.
Artikler
Grow Up Farm tager dansk karse til nye højder
12.02.2024Vi lægger vægt på at støtte op om danske producenter. På den måde støtter vi både dansk produktion, og vi kan tilbyde dig som kunde friske produkter, som er produceret så lokalt som muligt uden at gå på kompromis med kvaliteten.
Artikler
Vild med friske urter
26.02.2024Michael Fitzner står bag VildeUrter og vil forkæle os med lækre produkter. De fleste bliver dyrket på VildeUrters egne marker, men de kommer også fra særligt udvalgte leverandører i Norden.
Artikler
Danske økologiske urter året rundt
01.03.2024Vi ønsker at fremme økologi og danske varer, så du som kunde har mulighed for at vælge økologiske og lokalt producerede varer i en god, stabil kvalitet hele året.
Artikler
Sammen passer vi på naturens ressourcer
01.04.2024Med konceptet GartnerHjælpen får de skæve grøntsager en ny chance i værdikæden.
Artikler
Danske asparges – en ægte forårsbebuder
01.05.2024Sæt dansk forår på menuen med vores friske asparges fra Sanderumgaard.
Artikler
Sæson for nye danske kartofler
03.06.2024Sommeren har så småt meldt sin ankomst, og med sommeren kommer også de eftertragtede nye danske kartofler.
Artikler
Sprød kål som smager fantastisk
03.07.2024I juli måned har vi fokus på grønt fra Månsson, som er en vigtig aktør inden for dansk grøntsagsproduktion.
Artikler
Den Nationale Grøntuge
06.08.2024Den Nationale Grøntuge løber af stablen i uge 34, og vi bakker op om det grønne tiltag.
Artikler
Verdens bedste frugt
05.09.2024Vi støtter dansk frugtavl, fordi vi mener, at vi i Danmark har nogle af de bedste æbler og pærer i verden. Det fortæller vi mere om her.
Artikler
Vintermenu med variation
02.10.2024Oktober måned er over os, og det er tid til at sætte de grovere grøntsager på menuen. Det gælder ikke mindst de smagfulde danske græskar, som er i sæson netop nu.
Artikler
Professionelle køkkener går forrest i kampen for fremtidens udvalg af smagfuldt grønt
04.10.2024Sammen med Foreningen for ORIGENALER sætter vi fokus på at fremme den danske, kulturskabte biodiversitet.
Artikler
Danske økologiske urter til sæsonens serveringer
04.11.2024Tilfør dine serveringer ekstra karakter med unikke urter fra fynske Økologihaven – dyrket med omtanke for både miljø og smag.