Artikler

Tid til asparges

06.05.2019

Danske asparges er netop nu i sæson og findes i et væld af variationer. Bliv klogere på disse, og se samtidigt en aspargesopskrift, der bare smager af sommer.

Læs mere
 

Artikler

Grønnere grill

01.05.2019

Kød og fisk er klassiske varer at grille, men man kan frembringe mindst lige så mange forskellige smagsnuancer ved at grille grøntvarer.

Læs mere
 

Artikler

Alsidige rabarber

23.04.2019

De sæsonaktuelle rabarber gør sig fantastisk i både bagværk, tallerkenretter og i det sure/salte køkken. Vi har samlet 4 inspirerende opskrifter her.

Læs mere
 

Artikler

Grøntsæsonen er i gang - det kan du glæde dig til

05.04.2019

Læs mere om, hvilke grøntvarer der er i sæson netop nu, og hvilke du kan glæde dig til i den nærmeste fremtid. 

Læs mere
 

Artikler

Hvad sker der i 2019?

14.03.2019

Gastronomiens verden står aldrig stille. Nye smage, nye råvarer og nye metoder vinder indpas. Vi har spurgt dem, der kender eller sætter dagsordenen om, hvad der sker i år.

Læs mere
 

Artikler

En populær frugt

08.03.2019

Bananer er den mest solgte frugt på det danske marked - måske pga. dens alsidige anvendelse i madlavningen. Bananerne har dog, før de lander i jeres køkken, været på en lang rejse.

Læs mere
 

Artikler

En daglig madoplevelse for 400 pers.

05.03.2019

Det handler om meget mere end god pasform og stødabsorbering, når man træder ind i kantinen hos ECCO Conference Centre i Tønder. 

Læs mere
 

Artikler

Danmark smager bare bedre

27.02.2019

Danmark kan levere et utal af fantastiske råvarer der kan blive til fantastiske retter. Vi dykker her ned i de forskellige egne, hvor nogle af de gode, danske råvarer kommer fra. 

Læs mere
 

Artikler

Håndplukkede spanske avlere

01.02.2019

Salat, agurker, peberfrugter, broccoli, spidskål og meget mere, er hos langt de fleste køkkener, grøntvarer, der bruges gennem hele året. Det stiller krav til et velfungerende leverandørnetværk, der gør det muligt for os at forsyne køkkener over hele landet med fantastisk frisk frugt og grønt uagtet sæsonen.

Læs mere
 

Artikler

Et fantastisk messeår

25.02.2019

2019 kommer i sandhed til at stå i messernes tegn for Fantatisk Frisk. Se hvilke messer vi besøger, hvor i landet du kan finde os og hvornår du kan møde os. 

Læs mere
 

Artikler

Specialviden giver bedre mad

21.02.2019

Arbejdet med fødevarer handler om at bruge alle sanserne. Ikke kun når man spiser eller tilbereder dem, men også i udvælgelsesfasen, hvor succesen grundlægges. 

Læs mere
 

Artikler

Danmarks eneste økologiske svampeproducent

19.02.2019

Svampe er lige så alsidige i deres udseende som i deres anvendelsesmuligheder. Læs med her om Tvedemose Champignon, som er landets eneste økologiske producent af svampe. 

Læs mere
 

Artikler

Drik dine gæster grønne

28.01.2019

Hvad nemmere måde at få dagens kvote af grøntsager end at drikke dem? Vi giver dig her 5 gode tips, I bør overveje, hvis I skal i gang med grøntsagsjuicer i jeres køkken.

Læs mere
 

Artikler

En finale der nærmer sig

25.01.2019

Kenneth Toft-Hansen er i år Danmarks repræsentant ved Bocuse d’Or-mesterskaberne. Han vandt sammen med sit hold i juni 2018 bronze ved EM i Torino og træner nu til VM i Lyon, der afholdes i slutningen af januar 2019.

Læs mere
 

Artikler

Vinterens grøntsager

29.01.2022

Vinterens grøntsager består primært af grove kål og sprøde rodfrugter som er fyldt med masser af vitaminer. Få her en lækker opskrift på en vitaminfyldt vintersuppe.

Læs mere
 

Artikler

Julens grøntsager med et twist

09.12.2021

I julen spiser danskerne fra den danske naturs vintersortiment - det har ikke ændret sig de sidste 150 år. Vi danskere har nemlig en tendens til at vende tilbage til rødderne, når juletiden nærmer sig. 

Læs mere
 

Artikler

Populære madtrends - Avocadoens indtog

20.11.2018

Madtrends skifter år efter år og det, der hitter, er ofte influeret af teknologi, konkrete begivenheder i ind-og udland, forskning, politik og følelser. Vi ser på, hvad der hitter i øjeblikket.

Læs mere
 

Artikler

Tarteletter - Folkekøkkenets kronjuvel

14.11.2018

Tarteletten har en helt særlig plads i vores kulinariske hjerte. Både i det moderne og i det autentiske køkken er der stadig god plads til klassikeren, der kan varieres i det uendelige.

Læs mere
 

Artikler

Frugtfuld jul

01.11.2018

I juletiden er det ikke altid frugt, der løber med opmærksomheden, men eksempelvis appelsiner eller æbler kan faktisk integreres i den traditionelle julemad på adskillige, spændende og alsidige måder. 

Læs mere
 

Artikler

Genvejen til en nemmere jul

01.11.2018

Julen er lige om hjørnet, og det betyder for mange køkkener, en ny sæsonmenu, nye ingredienser, nye smagsoplevelser og ekstra travlhed.

Læs mere
 

Artikler

10 der gør en endnu større forskel

29.10.2018

Tidligere bragte vi en artikel om ’5 der gør en forskel’. I denne uge fortæller vi om yderligere 5 fødevarer, der kan være med til at nedsætte indtaget af pesticider med helt op til 75%. 

Læs mere
 

Artikler

Økologisk færdigsnittet grønt - bæredygtigt og nemt

26.10.2018

Færdigsnittet grønt er en fantastisk måde at reducere madspild på, samtidig med at spare værdifuld tid i køkkenet.

Læs mere
 

Artikler

Ren Madglæde

18.10.2018

Økologisk Landsforening kører over en tre-årig periode Danmarks største kampagne for økologi; ’Ren Madglæde’, som skal være med til at gøre opmærksom på fordele ved økologiske varer. Denne kampagne har BC Catering valgt at støtte. 

Læs mere
 

Artikler

Økologi i landbruget

16.09.2021

I forbindelse med den kommende ØKOtober måned ser vi på, hvilke krav og retningslinjer de økologiske landmænd skal efterleve, og hvad du får, når du vælger at købe økologisk. 

Læs mere
 

Artikler

En heldig kartoffel

01.10.2018

Kartofler er en af de mest alsidige grøntvarer, som i mange køkkener er en fast bestandel af sortimentet. Og det er med god grund. 

Læs mere
 

Artikler

Søris økologi - 30 år uden pesticider

01.10.2018

Søris Økologi ligger på Sørisgaard - ca. 40 km nordvest udenfor København. Virksomheden er en af de sande pionerer indenfor økologi i Danmark og har i mere end 30 år dyrket deres jord økologisk, uden brug af sprøjtemidler.

Læs mere
 

Artikler

Årets æblehøst – småt men godt

24.09.2018

Der er delte meninger om dette års sommer. Nogle synes den har været solrig, varm og skøn mens især landmændene har set til med en mere skeptisk mine. Vi kan dog nok alle blive enige om at sommeren har været usædvanlig. Faktisk så usædvanlig at der ikke er set noget lignende i 140 år. 

Læs mere
 

Artikler

Lækker pæretærte med et twist

04.09.2018

Den klassiske pæretærte går man aldrig galt i byen med. Her kommer den i en anderledes, men ekstra lækker version med kardemomme, ingefær og creme fraiche.

Læs mere
 

Artikler

Sådan kan du bruge flere æbler i madlavningen

31.08.2018

Æbler indeholder en masse vitaminer, som er gode for kroppen, og samtidig har de masser af smag i sig. De er derfor oplagte at bruge i din madlavning.

Læs mere
 

Artikler

Gå på æblerov

04.09.2018

De danske æbler har sæson fra sommeren til sidst på efteråret. Der er masser af dejlige smagsoplevelser og gastronomiske muligheder med den smukke frugt, som kan meget mere end blot at være sød i kager og desserter.

Læs mere
 

Artikler

Kend dine urter

22.09.2020

Krydderurter som fx basilikum og rosmarin er en del af grundpensum, når man skal arbejde med smag. Men som med alt andet, så udvikler både smagsløg og trends sig også. Vi sætter derfor fokus på nogle af de nyere krydderurter, som er ved at vinde indpas i de danske køkkener.

Læs mere
 

Artikler

Grøntsager kan også drikkes

02.08.2018

Du kan både anvende grøntsager som en delkomponent i dine smoothies med frugt – eller gå hele vejen og lave en såkaldt ”greenie”, som udelukkende består af grøntsager. Vi giver her 3 bud på lækre grøntsager, du med fordel kan anvende i dine smoothies.

Læs mere
 

Artikler

Fantastisk Frisk på tur i det europæiske

13.07.2018

Vi har været på tur hos nogle af vores mange spændende producenter, og du kan få et lille indblik i turen her.

Læs mere
 

Artikler

Smag på sommeren

05.07.2018

Få smagen af dansk sommer i dit køkken.

Læs mere
 

Artikler

Knæk blomkålskoden

20.06.2018

Blomkål er både smuk, sund og så kan det bruges på adskillige måder. Her i artiklen får du gode tips til, hvordan du nemt skaber variation og god smag med grøntsagen.

Læs mere
 

Artikler

Kom tæt på Danmarks førende grøntudbyder

04.06.2018

Med 61 producenter tilknyttet er GASA Nord Grønt den førende udbyder af danskproduceret frugt og grønt - både når det glæder konventionelle og økologiske varer. Kom tættere på dem i dette portræt.

Læs mere
 

Artikler

Tips til den gode salat

17.05.2018

Salater er fantastiske! Især fordi de både kan bruges som tilbehør eller hovedret, hvis man blot ønsker lidt let og frisk aftensmad. Få 5 gode tips her.

Læs mere
 

Artikler

6 ting du måske ikke vidste om rabarber

30.04.2018

Vidste du, rabarber oprindeligt stammer mange tusind kilometer fra Danmark, og de også smager perfekte sammen med fisk? Vi har fundet 6 ting, du (måske) ikke vidste om denne velsmagende grøntsag.v

Læs mere
 

Artikler

Den perfekte begivenhed til spændende grønt

01.04.2018

En konfirmation er en begivenhed, hvor sæsonmodne grøntvarer er oplagte at tænke ind i menuen.

Læs mere
 

Artikler

Fantastisk Food Expo

21.03.2018

(Gen)oplev Food Expo hvor Fantastisk Frisk kunne opleves i en gigantisk 340 m2 messestand.

Læs mere
 

Artikler

Gastronomi, trends & fagsnak. Kun til Danmarks sande kokke.

06.03.2018

Oplev Danmarks nye gastronomiske madmagasin til professionelle.

Læs mere
 

Artikler

Sådan sparer du værdifuld tid i køkkenet

01.03.2018

Køkkener kan spare tid på særligt een bestemt ting, som ofte er en tidsrøver, for mange i den daglige madlavning.

Læs mere
 

Artikler

Økologi kan være meget mere end et dyrkningsprincip

01.02.2018

Denne leverandør tænker bæredygtighed ind i meget mere, end der står foreskrevet i principperne i Økologimærket. Læs, hvordan bæredygtighed kan tænkes på helt nye måder.

Læs mere
 

Artikler

Disse 12 grønne bud er et must for ethvert køkken

16.09.2021

For at du altid har friske og velsmagende grøntvarer ved hånden, har vi udarbejdet en liste over 12 grønne bud, der er essentielle for ethvert køkken.

Læs mere
 

Artikler

En 1000 år gammel grøntsag der stadig holder i dag

15.12.2017

Denne grøntsag blev også brugt for mere end 1000 år siden, og er stadig populær i efterårs- og vintermånederne.

Læs mere
 

Artikler

En anderledes juleret

01.11.2017

Se et lækkert bud på en anderledes og velsmagende juleret med årstidens grønt her.

Læs mere
 

Artikler

Delikatesser fra Jorden

01.10.2017

Brug sæsonens friske rodfrugter til lækre velsmagende retter. 

Læs mere
 

Artikler

Syltning for alle

26.10.2017

Se opskrifter fra Søren Kyed om hvordan du kan fermentere drueagurker, grønne tomater, græskar, skærmdild og meget mere.

Læs mere
 

Artikler

Køb dansk i sæson kampagne

15.08.2017

Årets Køb Dansk kampagne er blevet lanceret af Dansk Gartneri og er en hyldest til alt, som gror i Danmark: Mennesker, planter, frugt og grønt.

Læs mere
 

Artikler

Vegetarer på deltid

15.04.2017

Torben Blok fra Økologisk Landsforening tager os bag om fænomenet "fleksitarer", og om det er en tendens der er kommet for at blive.

Læs mere
 

Artikler

Sæson på Samsø

15.05.2017

Det er sæson for friske grøntvarer fra en af landets smukkeste øer, som grøntindkøberne netop har besøgt.

Læs mere
 

Artikler

Specielle Superfoods

16.02.2017

Superfoods er specielle grøntvarer som er sprængfyldte med nærende fibre og vitaminer.

Læs mere
 

Artikler

Slip kreativiteten løs

01.07.2017

De mange varer i sæson inviterer i høj grad køkkenerne til at tænke nyt. Hør hvorfor sommersæsonen er en af de bedste på året.

Læs mere
 

Artikler

Skru op for C-vitaminerne mellem måltiderne

01.03.2017

Friskskåret frugt være et glimrende og sundt bud på en snack mellem måltiderne.

Læs mere
 

Artikler

På besøg i Spanien

01.05.2017

Grøntindkøberne var i foråret en tur i Spanien og besøge en række lokale producenter.

Læs mere
 

Artikler

Manden bag opskrifterne

01.02.2017

Mød manden bag opskrifterne i inspirationsuniverset "Opskrifter for Professionelle" Søren Kyed.

Læs mere
 

Artikler

Inspiration til julemenuen

01.11.2016

Få inspiration gennem vores opskriftsunivers eller fra vores konsulenter til julebordet.

Læs mere
 

Artikler

Håndskåret frugt - en sund forretning

03.10.2016

Få en sund forretning for både kunderne og forretningen med håndskåret frugt og grønt.

Læs mere
 

Artikler

Giv dine retter et grønt twist

27.12.2016

Sådan kan du gøre dine traditionelle retter grønnere og starte det nye år sundt og godt.

Læs mere
 

Artikler

Få overblikket over grønt i sæson

01.08.2017

Mangler du overblik over hvornår, hvilke grøntvarer er i sæson? Vi har lavet en nem og overskuelig sæsonkalender til dig.

Læs mere
 

Artikler

Få meget mere ud af dine grøntsager

24.01.2018

Ved at udnytte grøntsagernes fulde potentiale, kan du få meget mere ud af varerne i dit køleskab og optimere dit køkkens bundlinje. Se tips til hvordan du kan undgå madspild og få det maksimale ud af dine varer.

Læs mere
 

Artikler

Fremtidens Økologi

01.06.2017

Hør hvordan den socialøkonomiske virksomhed PGU Økourt tænker økologi på en helt ny måde.

Læs mere
 

Artikler

Fra forsøg med kinakål til et af Danmarks førende frilandsgartnerier

27.06.2016

Besøg Axel Månsson - en af Danmarks førende grøntproducenter. Få et ærligt indblik i drivkraften bag af et af Danmarks større frilandsgartnerier.

Læs mere
 

Artikler

Fra Andesbjergene til Ølstykke

01.11.2016

Hør historien bag familievirksomheden Søris, som har dyrket økologi siden 80erne.

Læs mere
 

Artikler

Forlæng holdbarheden af dine grøntvarer

19.09.2016

Vi giver dig her 8 gode tips til hvordan du kan forlænge holdbarheden af dine grøntvarer.

Læs mere
 

Artikler

Fantastisk Frisk på Tour

27.03.2017

Fantastisk Frisk kunne i starten af marts opleves på Cateringmessen i Gigantium. Hør hvordan det gik og hvordan du kan opleve standen på nærmeste hold.

Læs mere
 

Artikler

Fantastisk Fermentering

01.04.2017

Eksperimentér med nye spændende smagsoplevelser med fermenterede grøntvarer.

Læs mere
 

Artikler

En gård i Solskinsbyen Skælskør

10.10.2016

Hør hvordan Thorsbjerggaard både følger efterspørgslen i markedet og hele tiden fornyer sig selv med nye spændende grøntvarer.

Læs mere
 

Artikler

Den største af de 3 sidste champignonavlere i Danmark

05.09.2016

Mød den største danske champignonproducent, som oplever en kraftig vækst i efterspørgslen på økologi.

Læs mere
 

Artikler

6 ting du ikke vidste om champignon

24.10.2016

Vidste du champignon ikke er en grøntsag og muligvis kan forebygge sygdomme? Bliv klogere på de små hvide/brune vidundere her.

Læs mere
 

Artikler

"Vi sætter altid faglig stolthed først"

20.06.2016

Mød den passionerede bæravler Søren Olesen fra Hyldetoftgaard, som leverer mange af de friske bær til din grossist.

Læs mere
 

Artikler

Smagfulde Svampe

01.03.2017

Svampe er en ingrediens, der både kan bruges som hovedingrediens i suppe eller sauce, eller som lækkert tilbehør til for- eller hovedretten. 

Læs mere
 

Artikler

Hvilken jordbærsort foretrækker du?

20.06.2016

Vidste du, at jordbærsorter modner på forskellig tid, som du kender det fra æbler? Derfor har jordbærrene små nuancer i udseende og smag fra sæsonen begynder i juni, til den slutter ved udgangen af juli.

Læs mere
 

Artikler

Jordskokker - Sæson i november

27.11.2017

Jordskokker er i sæson netop nu - Der er masser af muligheder for at bruge den i dit køkken.

Læs mere
 

Artikler

Kun 50 dage til det går løs i Lyon!

11.12.2018

Hvordan forbereder man sig på et VM for kokke? Det er hele Danmarks ære, som er på spil, når Kenneth Toft-Hansen om blot 50 dage skal dyste mod verdenseliten i finalen ved Bocuse d'Or.

Læs mere
 

Artikler

Vinterens fantastiske grøntvarer

01.02.2019

Selvom februar ikke er den mest grønne tid på året, har vi håndplukket 6 af sæsonens grøntvarer og integreret dem i månedens specialdesignede opskrift. 

Læs mere
 

Artikler

Brug tiden mere effektivt og få mindre madspild med snitgrønt

10.04.2019

Bliv klogere på hvordan snitgrønt ikke kun kan spare tid, men også være med til at reducere madspild.

Læs mere
 

Artikler

Tid til bær

13.06.2019

Lige så mange forskellige typer bær der findes, lige så mange spændende anvendelsesmuligheder har disse små mirakler i madlavningen. Se hvorfor bær bare er fantastiske her.

Læs mere
 

Artikler

Grønt-leverandører går forrest i kampen mod madspild

21.06.2019

Mindre madspild kan opnåes i mange led gennem råvarens rejse fra jord til bord. Adskillige leverandører går forrest med nye, spændende metoder, som du kan blive klogere på her.

Læs mere
 

Artikler

Jordbær i et væld af nuancer

10.07.2019

Som med æbler, er sorterne, smagen samt udseendet af jordbær mange. Bliv klogere på, hvorfor jordbær er mere forskellige, end man skulle tro.

Læs mere
 

Artikler

Mageløse Majs fra Thorsbjerggaard

07.08.2019

Thorsbjerggaard er blandt andet eksperter i dyrkningen af majs. Mød 2 af deres velsmagende grøntvarer her, og få et bud på en lækker ret, der smager af majs og sommer.

Læs mere
 

Artikler

Fantastiske bælgfrugter

15.08.2019

Bælgfrugter dækker over bønner, ærter, linser og jordnødder og kan være en fantastisk måde, at få proteiner, kostfibre, mineraler og vitaminer på tallerkenen.

Læs mere
 

Artikler

Kreativitet med æbler & pærer

11.09.2019

Æble- og pæresonen er i fuld gang, og der er mange måder at anvende disse små mirakler i alsidige retter. Vi giver dig her 5 ideer til, hvordan du kan anvende disse fantastiske frugter i dit køkken.

Læs mere
 

Artikler

Kom på MasterClass og få inspiration til hverdagen

16.09.2019

Gennem året har en række kunder været på besøg ude hos håndplukkede grøntleverandører – også kendt som ”Sæson MasterClasses”, som du også kan tilmelde dig. 

Læs mere
 

Artikler

Det er syltetid

19.09.2019

Sensommeren er et perfekt tidspunkt at få købt ind til syltning af grønt, og dermed forlænge sæsonen for de lækre danske varer.

Læs mere
 

Artikler

Bonjour fra Økoland

04.10.2019

Mesterkokken Francis Cardenau har skabt en enestående, bæredygtig og kæmpemæssig nyttehave ved Skævinge tæt på Arresø.

Læs mere
 

Artikler

Sådan kommer du i gang med Det Økologiske Spisemærke

25.10.2019

I forbindelse med Det Økologiske Spisemærkes 10-års jubilæum sætter vi fokus på, hvad dit køkken kan gøre, hvis I ønsker at opnå den økologiske mærkningsordning.

Læs mere
 

Artikler

En guide til økologiske grøntsager

28.10.2019

Grønt & Gastronomi er en mesterlig guide til de danske, økologiske grøntsager. Her kan du dykke ned i alt fra sorter til anvendelsesmuligheder og smagsnuancer og få inspiration til at bruge flere og bedre, økologiske grøntsager.

Læs mere
 

Artikler

Fantastisk Karse fra Holland

18.11.2019

Vi kan til jule- og nytårsmenuen nu byde på sprød, lækker karse fra en af de mest spændende krydderurteproducenter i Europa - Koppert Cress.

Læs mere
 

Artikler

Grøn Dansk Jul

22.11.2019

I juletiden er der stadig masser af lækre danske grøntvarer i sæson, som gør det let at opveje den traditionelle julemenu med lidt sundere indspark i form af lækkert tilbehør.

Læs mere
 

Artikler

Tættere på råvaren med Sæson MasterClass

10.12.2019

Der har netop været afholdt endnu en Sæson MasterClass - denne gang hos Østerkrog Gartneri og Økologi, hvor 20 deltagere med stor succes blev inspireret til helt nye anvendelsesmetoder af grønt.

Læs mere
 

Artikler

Eksotisk frugt fra hele verden

13.01.2020

Lige så rig frugt er på vitaminer og mineraler, lige så forskellige kan deres smagsprofiler, udseende og karakteristika være. Tag med på opdagelse i den mangfoldige verden af frugt.

Læs mere
 

Artikler

Deltagere og dommere på plads til Sol over Gudhjem 2020

17.01.2020

Til Danmarks mest prestigefyldte kokkekonkurrence, er det skarpe felt af deltagere og dommere nu på plads.

Læs mere
 

Artikler

Kantineprisen 2020

03.02.2020

Nu kan du indstille din egen kantine eller en anden foretrukken kantine til Kantineprisen 2020

Læs mere
 

Artikler

Europas Grønne Skattekammer

05.02.2020

Vi har lige nu masser af spændende varer fra Europas største grønt-land. Læs med, og se, hvordan faglighed og vareudvalg går hånd i hånd.

Læs mere
 

Artikler

Det bedste fra en verden af grønt

08.04.2020

Med vores store netværk af grøntleverandører verden over kan du være sikker på at have nem adgang til både klassisk grønt og anderledes varianter af sæsonrigtige varer.

Læs mere
 

Artikler

Aspargessæsonen er over os

27.05.2020

Foråret står i fuldt flor, og det er tid til at nyde de friske, danske asparges. Læs mere om et udpluk af de forskellige aspargestyper og bliv inspireret af vores smagfulde opskrifter.

Læs mere
 

Artikler

Hylderne bugner med friske danske grøntsager

17.06.2020

Mange danske grøntsager er klar til høst, og du finder allerede nu et bredt udvalg i vores sortiment. Her får du indblik i nogle af de sprøde, danske nyheder, som du kan finde i vores webshop.

Læs mere
 

Artikler

Danske jordbær er smagen af sommer

02.07.2020

Netop nu er det sæson for de søde, danske jordbær, som mange forbinder med smagen af sommer. Læs mere om det velkendte bær og hvordan en innovativ dyrkningsmetode har forlænget jordbærsæsonen herhjemme.

Læs mere
 

Artikler

Vores Jord – et inspirationsunivers for professionelle køkkener

09.09.2020

Gasa Nord Grønt har netop udviklet den nye digitale platform Vores Jord, som er et inspirationsunivers for dig, der arbejder professionelt med mad. Læs mere om platformen, og hvordan du som professionel madentusiast kan bruge den som inspirationskilde i din hverdag.

Læs mere
 

Artikler

Inspiration til flere grønne måltider

21.10.2020

De grønne måltider vinder frem og efterspørgslen efter mere grønt i retterne vokser støt. Læs med her i magasinet fra Dansk Vegetarisk Forening og se de mange anbefalinger fra stjernekokke og madnørder. 

Læs mere
 

Artikler

Grøntvarer i sæson. Se udvalget her.

16.11.2020

Se det nye magasin med sæsonaktuelle grøntvarer. Bæredygtigt, lokalt og fuld af smag. Se med her.

Læs mere
 

Artikler

Endelig sæson for danske grøntsager

02.06.2021

Det danske forår har været både koldt og vådt, men nu er det endelig blevet sæson for friske, danske grøntsager. Læs mere om de smagfulde grøntvarer, som du allerede nu finder på vores hylder.

Læs mere
 

Artikler

Danske asparges er bare bedst!

08.06.2021

Der er vel næppe noget bedre end frisk, dansk asparges? Kom med bag kulisserne og besøg Sanderumgaard, som leverer, synes vi, Danmarks bedste asparges. 

Læs mere
 

Artikler

Flot dansk placering ved Bocuse d’Or 2021 i Lyon

09.11.2021

Ronni Vexøe Mortensen repræsenterede Danmark i den prestigefulde konkurrence Bocuse d'Or 2021, og cherrytomater fra Skovsgaard var med til at sikre ham en flot andenplads.

Læs mere
 

Artikler

Mød os på Foodexpo 2022

02.02.2022

Endelig kan vi komme på messe igen, og vi glæder os til at se dig på Foodexpo 2022 - Nordens største fødevaremesse! Se mere om messen her.

Læs mere
 

Artikler

Danske asparges fra den fynske muld

09.05.2022

Den danske asparges er en ægte forårsbebuder, og med den første høst ved man, at den danske sæson for alvor er i gang. Det er tid til at komme ud af det tunge vinterkøkken og lade de lette retter komme i spil. Her kan du lade dig inspirere af de friske, danske asparges fra Sanderumgaard.

Læs mere
 

Artikler

Høsten er i gang på Skovsgaard

02.08.2022

På Skovsgaard står flotte, farverige afgrøder netop nu i fuldt flor på marken. Se hvilke skønne, økologiske grøntvarer, som vi netop nu kan tilbyde.

Læs mere
 

Artikler

Markerne bugner af friske grøntsager på Skovsgaard

24.08.2022

Hos Skovsgaard fortsætter høsten af de skønneste grøntsager, og lige nu har vi friske nyheder på shoppen, som du kan læse mere om her.

Læs mere
 

Artikler

Endnu mere dansk økologi i din webshop

05.09.2022

Hos BC Catering arbejder vi målrettet med den grønne agenda og tilbyder et væld af produkter, som gør det muligt for dig at gøre dit køkken lidt grønnere.

Læs mere
 

Artikler

GartnerHjælpen - missionen er lykkedes

30.09.2022

Konceptet GartnerHjælpen er blevet taget rigtig godt imod, og de professionelle køkkener har fået kærlighed for de skæve grøntsager.

Læs mere
 

Artikler

Efteråret byder fortsat på skønne produkter på Skovsgaard

29.09.2022

På Skovsgaard byder efteråret på et væld af smagfulde varer, og vi har samlet alle nyhederne til dig, så du let kan finde inspiration til din menu.

Læs mere
 

Artikler

Vælg de gamle sorter - for en smagfuld fremtid

06.09.2022

Sammen med Foreningen for ORIGENALER sætter vi fokus på at fremme den danske biodiversitet. Det handler blandt andet om at bevare produktionen af de gamle grøntsorter, så vi i fremtiden også har et spændende og smagfuldt udvalg af grønt i køkkenet.

Læs mere
 

Artikler

Økologiske danske æbler, når de er bedst

14.10.2022

På Hellas Frugtplantage er der passion for dansk økologi, og samtidig er det den ældste økologiske frugtplantage i Danmark.

Læs mere
 

Artikler

En ny chance til de skæve grøntsager

11.11.2022

GartnerHjælpen er et koncept skabt ud fra et ønske om at hjælpe landmændene af med deres overskydende afgrøder, hvorigennem de skæve grøntsager får en ny chance.

Læs mere
 

Artikler

Vi hejser flaget for den danske frugt

29.11.2022

Hos BC Catering støtter vi op om den danske frugtproduktion og de lokale danske frugt- og grøntavlere; i samarbejde med Gasa Nord Grønt sætter vi fokus på sæsonens frugt.

Læs mere
 

Artikler

Dansk frugt: Nyd den lange sæson

15.02.2023

Æblet er et af de mest solgte frugter på det danske marked, men kun 30-40% af de købte æbler i Danmark er danske. Læs med her, hvor vi sætter fokus på de smagfulde danske frugter og giver og inspiration til at anvende dem i dit eget professionelle køkken.

Læs mere
 

Artikler

Frugtindsatsen, der bar frugt

15.05.2023

Sidste efterår gik vi i luften med en kampagne for at sætte fokus på sæsonens danske frugt i samarbejde med Vores Jord, og nu er resultatet tikket ind – læs med her.

Læs mere
 

Artikler

Spis dansk frugt i sæson

13.09.2023

Hos BC Catering støtter vi op om den danske frugtproduktion og de lokale danske frugtavlere, hvorfor vi ønsker at sætte fokus på sæsonens frugt. 

Læs mere
 

Artikler

Sæt rodfrugter på menuen

16.10.2023

Med oktober måneds ankomst er det for alvor tid til at bevæge sig væk fra de lette sommerserveringer og i stedet sætte de lidt tungere retter på menuen. Her kan rodfrugter være et godt valg til din menu.

Læs mere
 

Artikler

Udenlandske, økologiske urter udfases

16.01.2024

Hos BC Catering arbejder vi for at fremme økologi og danske råvarer, fordi vi ønsker, at du som kunde skal have mulighed for at vælge økologiske og lokalt producerede varer i en god, stabil kvalitet hele året.

Læs mere
 

Artikler

Danske spirer året rundt

03.01.2024

Vi arbejder hver dag dedikeret for at fremme bæredygtighed og økologi inden for vores branche, og vi ønsker at give vores kunder gode muligheder for netop at vælge økologiske løsninger.

Læs mere
 

Artikler

Grow Up Farm tager dansk karse til nye højder

12.02.2024

Vi lægger vægt på at støtte op om danske producenter. På den måde støtter vi både dansk produktion, og vi kan tilbyde dig som kunde friske produkter, som er produceret så lokalt som muligt uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Læs mere
 

Artikler

Vild med friske urter

26.02.2024

Michael Fitzner står bag VildeUrter og vil forkæle os med lækre produkter. De fleste bliver dyrket på VildeUrters egne marker, men de kommer også fra særligt udvalgte leverandører i Norden.

Læs mere
 

Artikler

Danske økologiske urter året rundt

01.03.2024

Vi ønsker at fremme økologi og danske varer, så du som kunde har mulighed for at vælge økologiske og lokalt producerede varer i en god, stabil kvalitet hele året.

Læs mere
 

Artikler

Sammen passer vi på naturens ressourcer

01.04.2024

Med konceptet GartnerHjælpen får de skæve grøntsager en ny chance i værdikæden.

Læs mere
 

Artikler

Danske asparges – en ægte forårsbebuder

01.05.2024

Sæt dansk forår på menuen med vores friske asparges fra Sanderumgaard.

Læs mere
 

Artikler

Sæson for nye danske kartofler

03.06.2024

Sommeren har så småt meldt sin ankomst, og med sommeren kommer også de eftertragtede nye danske kartofler.

Læs mere
 

Artikler

Sprød kål som smager fantastisk

03.07.2024

I juli måned har vi fokus på grønt fra Månsson, som er en vigtig aktør inden for dansk grøntsagsproduktion.

Læs mere
 

Artikler

Den Nationale Grøntuge

06.08.2024

Den Nationale Grøntuge løber af stablen i uge 34, og vi bakker op om det grønne tiltag.

Læs mere
 

Artikler

Verdens bedste frugt

05.09.2024

Vi støtter dansk frugtavl, fordi vi mener, at vi i Danmark har nogle af de bedste æbler og pærer i verden. Det fortæller vi mere om her.

Læs mere
 

Artikler

Vintermenu med variation

02.10.2024

Oktober måned er over os, og det er tid til at sætte de grovere grøntsager på menuen. Det gælder ikke mindst de smagfulde danske græskar, som er i sæson netop nu.

Læs mere
 

Artikler

Professionelle køkkener går forrest i kampen for fremtidens udvalg af smagfuldt grønt

04.10.2024

Sammen med Foreningen for ORIGENALER sætter vi fokus på at fremme den danske, kulturskabte biodiversitet. 

Læs mere
 

Artikler

Danske økologiske urter til sæsonens serveringer

04.11.2024

Tilfør dine serveringer ekstra karakter med unikke urter fra fynske Økologihaven – dyrket med omtanke for både miljø og smag.

Læs mere