Fantastisk Karse fra Holland

Fantastisk Karse fra Holland

Vi kan til jule- og nytårsmenuen nu byde på sprød, lækker karse fra en af de mest spændende krydderurteproducenter i Europa - Koppert Cress.

Koppert Cress er en hollandsk virksomhed grundlagt i 1987 med speciale i karse, også kaldet "cress", der med sine talrige varianter har hver deres specifikke effekt på sanserne. Virksomheden tog for alvor fart, da globetrotteren Rob Baan overtog virksomheden i juli 2002. Med rygsækken fyldt med kulturelle input, ingredienser og madvaner fra den globale arena har han med stor succes formået at forbinde sit forretningskendskab fra frøindustrien med de kulinariske skatte, han har mødt på sine rejser.

Krydderurterne fra Koppert Cress er specifikt designet til professionelle, og derfor er smag og kvalitet hjørnesten i hele produktionen. Bæredygtighed er dybt indlejret i den moderne produktion, og eksempelvis bliver varmen, der samles i drivhusene henover sommeren, lagret i jorden - og genanvendt hen over vinteren. Samtidigt benyttes der også solvarme og meget andet, som mindsker virksomhedens afhængighed af eksterne energiressourcer så meget som muligt.

Herunder kan du få inspiration til hvordan du kan lade de mange skønne karsetyper indgå i din jule- eller nytårsmenu. Tryk blot på varenavnet for at se meget mere. Find desuden mange flere spændende varianter på vores webshop fra Koppert Cress.

Koppert Cress Karse Cress Affilla
Brug til stjerneskud eller rejer

Koppert Cress Karse Cress Cabbage Red
En klassiker på julebordet

Koppert Cress Karse Sakura Mix
Perfekt til Sol over Gudhjem eller laks

Koppert Cress Oyster Leaves
Dejlig østerssmag & god til nytårsmenuen

Koppert Cress Karse Cress Borage
Fantastisk til østers

Koppert Cress Karse Cress Ghoa
God til kammuslinger

GÅ TILBAGE

Relaterede varer