Det bedste fra en verden af grønt

Det bedste fra en verden af grønt

Med vores store netværk af grøntleverandører verden over kan du være sikker på at have nem adgang til både klassisk grønt og anderledes varianter af sæsonrigtige varer.

En af betingelserne for kreativitet i køkkenerne er råvarer af høj kvalitet og ikke mindst stor tilgængelighed. Som den grossist i Danmark, der har det bredeste grøntsortiment, er mulighederne endeløse for at lade kreativiteten blomstre i dit køkken, og giver rig mulighed for at imponere eller overraske med alt lige fra de mest velkendte grøntvarer til specielle og helt særlige grøntvarer.

Husk, at hvis du har et behov, som du ikke møder i vores sortiment, så tag en snak med din lokale konsulent om at hjemtage netop de varer, som du har behov for.

I denne måned har vi været verden rundt og fundet en række spændende grøntvarer både fra Asien, Sydamerika og Sydeuropa. Disse varer er blot et lille udpluk af de tusindvis almindelige og anderledes frugt & grønt varer, som du kan finde på vores webshop. Slip fantasien løs og brug gerne grøntvarerne som supplement eller central komponent i retter, der skal smage af noget nyt eller eksotisk.

OBS: Vi tilpasser løbende sortimentet for at imødekomme efterspørgslen jf. COVID-19 sitationen.

GÅ TILBAGE

Relaterede varer