Velkommen til vores nye univers af frisk frugt & grønt

Fantastisk Frisk er BC Caterings grøntkoncept, hvor du finder tips, sæsonvarer og inspiration, som bringer det grønne og det friske ind i dit køkken og ned i dine retter.

Vi ønsker at dele vores store glæde ved de friske varer og giver dig på web, i aviser, på nyhedsbreve og på Instagram mulighed for at blive inspireret til at finde de bedste og friskeste varer.  

 

SHOP FANTASTISKE FRISKE VARER
 

,

  • .

Tema Artikler

FLERE ARTIKLER
Kom på MasterClass og få inspiration til hverdagen

Kom på MasterClass og få inspiration til hverdagen

16.09.2019
masterclass Sæson

Gennem året har en række kunder været på besøg ude hos håndplukkede grøntleverandører – også kendt som ”Sæson MasterClasses”, som du også kan tilmelde dig. 

Læs mere
Kreativitet med æbler & pærer

Kreativitet med æbler & pærer

11.09.2019
pære æbler

Æble- og pæresonen er i fuld gang, og der er mange måder at anvende disse små mirakler i alsidige retter. Vi giver dig her 5 ideer til, hvordan du kan anvende disse fantastiske frugter i dit køkken.

Læs mere
Fantastiske bælgfrugter

Fantastiske bælgfrugter

15.08.2019
bælgfrugter

Bælgfrugter dækker over bønner, ærter, linser og jordnødder og kan være en fantastisk måde, at få proteiner, kostfibre, mineraler og vitaminer på tallerkenen.

Læs mere

De 4 grundsøjler i Fantastisk Frisk

I tæt samspil med sæsonen, zoomer vi ind på grøntvarerne, fortæller deres historie og giver dig tips og inspiration til, hvordan du kan bruge de forskellige varer i køkkenet.

Du kan i vores annoncer og på vores hjemmeside følge med i, hvilke grøntvarer, som netop nu er i sæson. Grøntvarer i sæson giver større smag og er oftest billigere for dig.

Få indblik i hvordan vi handler med lokale grøntavlere, nyttig viden om alt fra juicer til superfoods, hvor vores varer stammer fra og få inspiration til hvordan, du kan bruge dem.

Vores ansatte er uddannet indenfor behandlingen af og forståelsen for disse friske og levende varer. For dig betyder det bedre rådgivning, mere viden og fokus på hurtig levering og professionel behandling.

 

Alsidige Asparges

De første asparges er hvert år en kilde til stor glæde hos mange danskere. Både på grund af den fantastiske smag, men også fordi at aspargesen for mange er forbundet med den spæde start på sommersæsonen. Den danske sæson for asparges løber fra maj til juni, men der importeres også fra andre lande udenfor perioden.

Udover den klassiske grønne asparges, så findes asparges i mange variationer og med hver deres smagsprofil og karakteristika. Hvide asparges dyrkes eksempelvis under jorden, har en fantastisk ærteagtig smag og skal skrælles inden brug. Aspargesbroccoli er en hybrid mellem pak-choi og broccoli og smager selvsagt af både broccoli og asparges og skal ikke skrælles.

Skorzonerrod er slutteligt kendt som ”fattigmandsasparges” og er som navnet antyder, har denne rodfrugt en smagsprofil der er ligger meget tæt på asparges. 

Frugt & Grønt varer

Få frisk inspiration i din indbakke

Skriv dig op herunder og modtag et fantastisk frisk nyhedsbrev, hvor vi giver dig sæsonfriske opskrifter, spændende temaer og forslag til grønne varer - direkte i din mailboks.