Velkommen til vores nye univers af frisk frugt & grønt

Fantastisk Frisk er BC Caterings grøntkoncept, hvor du finder tips, sæsonvarer og inspiration, som bringer det grønne og det friske ind i dit køkken og ned i dine retter.

Vi ønsker at dele vores store glæde ved de friske varer og giver dig på web, i aviser, på nyhedsbreve og på Instagram mulighed for at blive inspireret til at finde de bedste og friskeste varer.  

 

SHOP FANTASTISKE FRISKE VARER
 

,

  • .

Tema Artikler

FLERE ARTIKLER
Hvad sker der i 2019?

Hvad sker der i 2019?

14.03.2019
BLUS

Gastronomiens verden står aldrig stille. Nye smage, nye råvarer og nye metoder vinder indpas. Vi har spurgt dem, der kender eller sætter dagsordenen om, hvad der sker i år.

Læs mere
En populær frugt

En populær frugt

08.03.2019
Banan

Bananer er den mest solgte frugt på det danske marked - måske pga. dens alsidige anvendelse i madlavningen. Bananerne har dog, før de lander i jeres køkken, været på en lang rejse.

Læs mere
En daglig madoplevelse for 400 pers.

En daglig madoplevelse for 400 pers.

05.03.2019
BLUS

Det handler om meget mere end god pasform og stødabsorbering, når man træder ind i kantinen hos ECCO Conference Centre i Tønder. 

Læs mere

De 4 grundsøjler i Fantastisk Frisk

I tæt samspil med sæsonen, zoomer vi ind på grøntvarerne, fortæller deres historie og giver dig tips og inspiration til, hvordan du kan bruge de forskellige varer i køkkenet.

Du kan i vores annoncer og på vores hjemmeside følge med i, hvilke grøntvarer, som netop nu er i sæson. Grøntvarer i sæson giver større smag og er oftest billigere for dig.

Få indblik i hvordan vi handler med lokale grøntavlere, nyttig viden om alt fra juicer til superfoods, hvor vores varer stammer fra og få inspiration til hvordan, du kan bruge dem.

Vores ansatte er uddannet indenfor behandlingen af og forståelsen for disse friske og levende varer. For dig betyder det bedre rådgivning, mere viden og fokus på hurtig levering og professionel behandling.

 

Den 5. grundsmags stjerne

Svampe er lige så alsidige i deres udseende som i deres anvendelsesmuligheder. Udover at være en ingrediens, som er standard i de fleste salatbuffeter, så finder svampe også anvendelse, i alt fra supper, saucer og pastaretter til salater, gryderetter og meget mere. Svampe har i nyere tid også vundet indpas i de danske køkkener, som en hovedingrediens i kødfri retter, eller vegetar/veganer-retter, hvor svampenes umami-grundsmag er med til at skabe synergi i retternes smag.

Danmarks eneste økologiske svampeproducent

Ikke alle champignonproducenter tænkte som Tvedemose Champignon tilbage i 1999, da man begyndte at dyrke økologiske svampe. I forhold til foodservice kan man hos virksomheden også tydeligt mærke, at der er en øget bevidsthed om økologiske produkter og ser også et salg, der er i vækst til de professionelle køkkener. Det store fokus på kødfri dage og vegetar/veganer-bølgen er specielt også medvirkende til at øge efterspørgslen på virksomhedens produkter.

Læs det fulde portræt af Tvedemose Champignon her

Et udpluk fra sortimentet af delikate, økologiske svampe:

Økologisk Svampemix Gastro

Økologiske Enoki Svampe

Økologiske Champignon i Skiver

 

Frugt & Grønt varer

Få frisk inspiration i din indbakke

Skriv dig op herunder og modtag et fantastisk frisk nyhedsbrev, hvor vi giver dig sæsonfriske opskrifter, spændende temaer og forslag til grønne varer - direkte i din mailboks.