Velkommen til vores nye univers af frisk frugt & grønt

Fantastisk Frisk er BC Caterings grøntkoncept, hvor du finder tips, sæsonvarer og inspiration, som bringer det grønne og det friske ind i dit køkken og ned i dine retter.

Vi ønsker at dele vores store glæde ved de friske varer og giver dig på web, i aviser, på nyhedsbreve og på Instagram mulighed for at blive inspireret til at finde de bedste og friskeste varer.  

 

SHOP FANTASTISKE FRISKE VARER
 

,

  • .

Tema Artikler

FLERE ARTIKLER
En guide til økologiske grøntsager

En guide til økologiske grøntsager

28.10.2019
Økologi Grøntsager Grøntvarer i sæson rodfrugter Økotober

Grønt & Gastronomi er en mesterlig guide til de danske, økologiske grøntsager. Her kan du dykke ned i alt fra sorter til anvendelsesmuligheder og smagsnuancer og få inspiration til at bruge flere og bedre, økologiske grøntsager.

Læs mere
Sådan kommer du i gang med Det Økologiske Spisemærke

Sådan kommer du i gang med Det Økologiske Spisemærke

25.10.2019
Økotober Økologi økologiske spisemærke

I forbindelse med Det Økologiske Spisemærkes 10-års jubilæum sætter vi fokus på, hvad dit køkken kan gøre, hvis I ønsker at opnå den økologiske mærkningsordning.

Læs mere
En gammel teknik, der er relevant som aldrig før

En gammel teknik, der er relevant som aldrig før

18.10.2019
Økotober Fermentering Syltning

Hvis du vil forædle dine råvarer og fremelske helt nye smagsegenskaber, så er fermentering en fantastisk metode at anvende. Se en række tips fra Skovsgaard Gods her og hør mere om deres personlige fermenteringsfavoritter.

Læs mere

De 4 grundsøjler i Fantastisk Frisk

I tæt samspil med sæsonen, zoomer vi ind på grøntvarerne, fortæller deres historie og giver dig tips og inspiration til, hvordan du kan bruge de forskellige varer i køkkenet.

Du kan i vores annoncer og på vores hjemmeside følge med i, hvilke grøntvarer, som netop nu er i sæson. Grøntvarer i sæson giver større smag og er oftest billigere for dig.

Få indblik i hvordan vi handler med lokale grøntavlere, nyttig viden om alt fra juicer til superfoods, hvor vores varer stammer fra og få inspiration til hvordan, du kan bruge dem.

Vores ansatte er uddannet indenfor behandlingen af og forståelsen for disse friske og levende varer. For dig betyder det bedre rådgivning, mere viden og fokus på hurtig levering og professionel behandling.

 

Saftige Æbler & Sensommerpærer

Æblesæsonen er nu skudt i gang, og de lækre, saftige sensommeræbler er spiseklare. 

De friske og sød-syrlige Sunrise æbler er oplagte til desserten, mens sorten Aroma er formidabel til salaten og desserten. Begge æbler er endvidere fantastiske spiseæbler. 

Udover de fantastiske æbler er også de velsmagende Clara Friis pærer. Med deres saftige og sprøde smag er de en sikker klassiker, som gør sig godt som spisefrugt og som en central komponent i desserter, bagværk og meget mere.

Frugt & Grønt varer

Få frisk inspiration i din indbakke

Skriv dig op herunder og modtag et fantastisk frisk nyhedsbrev, hvor vi giver dig sæsonfriske opskrifter, spændende temaer og forslag til grønne varer - direkte i din mailboks.