Velkommen til vores nye univers af frisk frugt & grønt

Fantastisk Frisk er BC Caterings grøntkoncept, hvor du finder tips, sæsonvarer og inspiration, som bringer det grønne og det friske ind i dit køkken og ned i dine retter.

Vi ønsker at dele vores store glæde ved de friske varer og giver dig på web, i aviser, på nyhedsbreve og på Instagram mulighed for at blive inspireret til at finde de bedste og friskeste varer.  

 

SHOP FANTASTISKE FRISKE VARER
 

,

  • .

Tema Artikler

FLERE ARTIKLER
Skovsgaard Gods set oppefra

Skovsgaard Gods set oppefra

19.05.2022
skovsgaard gods Økologi Grøntsager

Vi har været ude med dronen over Skovsgaard Gods, og derfor har du nu en unik mulighed for at se de særlige dyrkningsmetoder, man benytter på godset. Læs mere om Skovsgaard Gods og se filmen her.

Læs mere
Danske asparges fra den fynske muld

Danske asparges fra den fynske muld

09.05.2022
Asparges Danske asparges Fantastisk Frisk

Den danske asparges er en ægte forårsbebuder, og med den første høst ved man, at den danske sæson for alvor er i gang. Det er tid til at komme ud af det tunge vinterkøkken og lade de lette retter komme i spil. Her kan du lade dig inspirere af de friske, danske asparges fra Sanderumgaard.

Læs mere
Mød os på Foodexpo 2022

Mød os på Foodexpo 2022

02.02.2022
Fantastisk Frisk food expo

Endelig kan vi komme på messe igen, og vi glæder os til at se dig på Foodexpo 2022 - Nordens største fødevaremesse! Se mere om messen her.

Læs mere

De 4 grundsøjler i Fantastisk Frisk

I tæt samspil med sæsonen, zoomer vi ind på grøntvarerne, fortæller deres historie og giver dig tips og inspiration til, hvordan du kan bruge de forskellige varer i køkkenet.

Du kan i vores annoncer og på vores hjemmeside følge med i, hvilke grøntvarer, som netop nu er i sæson. Grøntvarer i sæson giver større smag og er oftest billigere for dig.

Få indblik i hvordan vi handler med lokale grøntavlere, nyttig viden om alt fra juicer til superfoods, hvor vores varer stammer fra og få inspiration til hvordan, du kan bruge dem.

Vores ansatte er uddannet indenfor behandlingen af og forståelsen for disse friske og levende varer. For dig betyder det bedre rådgivning, mere viden og fokus på hurtig levering og professionel behandling.

 

Saftige Æbler & Sensommerpærer

Æblesæsonen er nu skudt i gang, og de lækre, saftige sensommeræbler er spiseklare. 

De friske og sød-syrlige Sunrise æbler er oplagte til desserten, mens sorten Aroma er formidabel til salaten og desserten. Begge æbler er endvidere fantastiske spiseæbler. 

Udover de fantastiske æbler er også de velsmagende Clara Friis pærer. Med deres saftige og sprøde smag er de en sikker klassiker, som gør sig godt som spisefrugt og som en central komponent i desserter, bagværk og meget mere.

Frugt & Grønt varer

Få frisk inspiration i din indbakke

Skriv dig op herunder og modtag et fantastisk frisk nyhedsbrev, hvor vi giver dig sæsonfriske opskrifter, spændende temaer og forslag til grønne varer - direkte i din mailboks.