Velkommen til vores nye univers af frisk frugt & grønt

Fantastisk Frisk er BC Caterings grøntkoncept, hvor du finder tips, sæsonvarer og inspiration, som bringer det grønne og det friske ind i dit køkken og ned i dine retter.

Vi ønsker at dele vores store glæde ved de friske varer og giver dig på web, i aviser, på nyhedsbreve og på Instagram mulighed for at blive inspireret til at finde de bedste og friskeste varer.  

 

SHOP FANTASTISKE FRISKE VARER
 

,

  • .

Tema Artikler

FLERE ARTIKLER
Deltagere og dommere på plads til Sol over Gudhjem 2020

Deltagere og dommere på plads til Sol over Gudhjem 2020

17.01.2020
sol over gudhjem

Til Danmarks mest prestigefyldte kokkekonkurrence, er det skarpe felt af deltagere og dommere nu på plads.

Læs mere
Eksotisk frugt fra hele verden

Eksotisk frugt fra hele verden

13.01.2020
Frugt

Lige så rig frugt er på vitaminer og mineraler, lige så forskellige kan deres smagsprofiler, udseende og karakteristika være. Tag med på opdagelse i den mangfoldige verden af frugt.

Læs mere
Tættere på råvaren med Sæson MasterClass

Tættere på råvaren med Sæson MasterClass

10.12.2019
masterclass Økologi

Der har netop været afholdt endnu en Sæson MasterClass - denne gang hos Østerkrog Gartneri og Økologi, hvor 20 deltagere med stor succes blev inspireret til helt nye anvendelsesmetoder af grønt.

Læs mere

De 4 grundsøjler i Fantastisk Frisk

I tæt samspil med sæsonen, zoomer vi ind på grøntvarerne, fortæller deres historie og giver dig tips og inspiration til, hvordan du kan bruge de forskellige varer i køkkenet.

Du kan i vores annoncer og på vores hjemmeside følge med i, hvilke grøntvarer, som netop nu er i sæson. Grøntvarer i sæson giver større smag og er oftest billigere for dig.

Få indblik i hvordan vi handler med lokale grøntavlere, nyttig viden om alt fra juicer til superfoods, hvor vores varer stammer fra og få inspiration til hvordan, du kan bruge dem.

Vores ansatte er uddannet indenfor behandlingen af og forståelsen for disse friske og levende varer. For dig betyder det bedre rådgivning, mere viden og fokus på hurtig levering og professionel behandling.

 

Saftige Æbler & Sensommerpærer

Æblesæsonen er nu skudt i gang, og de lækre, saftige sensommeræbler er spiseklare. 

De friske og sød-syrlige Sunrise æbler er oplagte til desserten, mens sorten Aroma er formidabel til salaten og desserten. Begge æbler er endvidere fantastiske spiseæbler. 

Udover de fantastiske æbler er også de velsmagende Clara Friis pærer. Med deres saftige og sprøde smag er de en sikker klassiker, som gør sig godt som spisefrugt og som en central komponent i desserter, bagværk og meget mere.

Frugt & Grønt varer

Få frisk inspiration i din indbakke

Skriv dig op herunder og modtag et fantastisk frisk nyhedsbrev, hvor vi giver dig sæsonfriske opskrifter, spændende temaer og forslag til grønne varer - direkte i din mailboks.