Kom på forkant med fremtiden

Cater Trends er en overskuelig guide til at forstå, hvordan fremtidens forbrugertendenser kommer til at påvirke din forretning. Gennem en lang række cases og anbefalinger får du konkret inspiration til, hvordan du kan udvikle dit koncept og skabe nye indtjeningsmuligheder.

Har du brug for hjælp til at komme skridtet videre med implementeringen af de nye tendenser, er det muligt at booke en konsulent for yderligere sparring.

Book konsulent til samtale om Cater Trends Udviklingstilbud fra vores leverandører

TEMA: Fremtidens arbejdsliv

Det første tema af Cater Trends sætter fokus på fremtidens arbejdsliv. Måden man arbejder på har ændret sig radikalt de seneste 20 år. Vi har fået travlere, Arbejdstiden er blevet mere fleksibel og samtidig har udbredelsen af bærbare computere, mobiletelefoner og internettet ophævet kontorets grænser, og gjort det muligt for de fleste at arbejde alle steder fra. Disse ændringer har skabt nye forretningspotentialer, men stiller samtidig nye og andre krav end tidligere.

Læs i de nye guides, hvordan du kan tilpasse din forretning til fremtidens arbejdsliv. Vælg dit segment og lad dig inspirere til at lukrere på fremtidens nye arbejdsmodel.

 

Kantiner

Virksomheder kommer i fremtiden til at fokusere på at skabe arbejdsomgivelser, der inspirerer til samarbejde og kreativitet. Få inspiration til hvordan kantinen kan spille en vigtig rolle som samlingspunkt for virksomheden gennem hele dagen og samtidig lette medarbejdernes hverdag. 

Hent eller læs guiden her

Caféer og Restauranter

I takt med at vores arbejde er blevet mere fleksibelt er der opstået en række nye behov. Få inspiration til hvordan du kan tjene penge på de arbejdende gæster med nye forretnings-koncepter og services, der gør dine gæsters hverdag lettere.

Hent eller læs guiden her

Hoteller

Med et voksende behov for at mødes, vil der i fremtiden være en stigende efterspørgsel efter inspirerende steder at arbejde og udveksle viden. Få inspiration til hvordan dit hotel eller kro kan skille sig ud ved at tilbyde de bedste rammer for samarbejde.

Hent eller læs guiden her

Snacktallerken til mødeforplejning

Hvorfor altid servere kage som mødeforplejning? Grisen er både appetitvækkende, trendy og genkendelig at sætte på menuen og naturligvis derfor også leverandør til den danske nationalret. Se hvordan du kan overraske og inspirere dine gæster ved at anrette en snacktallerken med dansk gris til mødeforplejning.

Klik og se video om mødeforplejning lige her

Deletapas og frokostplatte til mødeforplejning

Se hvordan vinder af Kantineprisen 2014 Liselotte Kira Gregers Andersen, BDO kantine i Aarhus, serverer sprøde inspirations- og smags-fornøjelser i hendes mødeforplejning, når hun sætter dansk gris på menuen og laver en frokostanretning og en deleplatter.

Klik og se video her

 

Der er ingen facitliste, men der kan være inspiration at hente i erfaringerne fra andre til et take away koncept i din kantine. Vi har samlet en række tips og gode råd på vores hjemmeside, hvor du også finder masser af opskrifter til sunde og spændende take away retter.

Læs mere på arlafoodservice.dk

’Spisestuerne’ på Copenhagen BusinessSchool, CBS, har hentet inspiration fra London og Paris til et take away koncept til de unges smag og livsstil.

Læs om "Spisestuerne" fra Arla Foodservice her

Meyers Contract Catering har udviklet et kantine-koncept, hvor gourmetagtig take away retter suppleres af bl.a. delikatesser og ’Ready-to-cook’-pakker.

Læs om Meyer-casen fra Arla Foodservice her

Klimasmart take-away

Mad og klima er tæt forbundet. Hver gang vi spiser, sætter vi et aftryk på klimaet. Hvor meget en fødevare tæller i klima-regnskabet afhænger især af, hvordan den er produceret.

Læs mere og find klima-smarte opskrifter her

"Maden i dit køkken er med til at give kloden hedeslag"

I samarbejde med Unilever Food Solutions tilbyder BC Catering en workshop om klimasmart takeaway. Book en inspirerende bæredygtigheds-workshop for dit køkken, hvor Unilevers kokke kommer ud og give jer tips og tricks til klimasmart take away. 

  • Sparring om hvordan dit køkken kan reducere jeres CO2 aftryk
  • Viden om Hygiejne, emballage og produktion
  • Inspiration til prissætning, bestilling, udlevering og markedsføring
  • Vejledning i at variere udbud, bevare kvalitet og minimere madspild

Book en bæredygtighedsworkshop her

 

Lad os finde muligheder

Vi håber, at du har fundet masser af inspiration i materialet. Du har måske fået nogle idéer til, hvordan du kan udvikle din forretning og imødekomme de tendenser, som vil blive gældende de kommende år.

Vi vil meget gerne tage en snak med dig om dine muligheder og sammen lave en plan for, hvordan vi kan realisere dine tanker og ønsker. Udfyld formularen og book et uforpligtende møde med din konsulent.