Udvid din horisont og find inspiration til, hvordan du og dit spisested kan komme med på øko-vognen. Hæftet giver dig en række gode råd omkring økologiske varer og giver dig indblik i baggrunden for mange af de økologiske koncepter.

Læs det økologiske hæfte

Hele oktober måned 2018 står i økologiens tegn hos BC Catering. Derfor skal du selvfølgelig også have en hel tilbudsavis med udelukkende, økologiske råvarer. Så er der ingen undskyldning for at prøve en økologisk variant. 

ØKOTOBER Tilbud 2018

Vores webshop bugner med økologiske produkter i adskillige varegrupper. Faktisk har vi Danmarks største økologiske udvalg, når det kommer til foodservice. På shoppen kan du bruge filtre til udelukkende at finde økologiske produkter.

Se alle Øko-varer på shoppen Se alt Øko Frugt & Grønt

Økologisk Inspiration 2018

Økologi er kommet for at blive og BC Catering er med dig hele vejen. Vi har øko-uddannede konsulenter i alle afdelinger og tilbyder et omfattende udvalg af økologiske produkter. I dette hæfte giver vi dig en grundig gennemgang af alt fra økologisk omlægning over økologiske opskrifter til indblik i vores økologiske leverandørers verden. Tag et kig og lad os gerne høre fra dig, hvis vi kan hjælpe dig med noget.

Fantastisk Frisk | Nyheder og Trends

FLERE ARTIKLER
Økologi og animalsk produktion

Økologi og animalsk produktion

Økotober Økologi Kød

I denne måned er det ØKOtober og vi har derfor fokus på økologi. Økologi er helt basalt videnskaben om forholdet mellem levende væsner og mellem dem og deres miljø. Men hvad dækker begrebet ’økologi’ egentligt over når det kommer til kød og animalsk produktion? Det tager vi et nærmere kig på herunder.

Læs mere
Et udfordrende år på godset

Et udfordrende år på godset

skovsgaard gods

Skovsgaard Gods er i høj grad et landbrug, der indretter sig efter naturen og lader den bestemme, hvad der dyrkes og avles. Derfor har de også set måbende til henover dette års usædvanlige danske sommer. 

Læs mere
Skovsgaard Gods - En økologisk perle fra Langeland

Skovsgaard Gods - En økologisk perle fra Langeland

skovsgaard gods

Langs kysten mellem skove, enge og rigt dyreliv på Langeland findes det mere end 600 år gamle Skovsgaard Gods, som i dag er en unik økologisk perle placeret på en af de mest naturskønne beliggenheder i Danmark.

Læs mere
Flere artikler

Opskrifter til Professionelle

FLERE OPSKRIFTER