BC Catering tager forebyggende tiltag mod spredning af corona-virus

Opdateret 20. marts 2020 kl. 16.00

BC Catering ser med alvor på situationen omkring Corona-virussen, følger løbende udviklingen og tager en lang række forholdsregler – baseret på Sundhedsstyrelsen anbefalinger. Vi har som altid fokus på høj hygiejne og sikker håndtering af alle fødevarer og i denne periode følger vi op med en række ekstraordinære tiltag.

 

NYESTE INFORMATIONER PER 20/03:

 • Læs alt om hjælpepakken til nødstedte spisestederEn enigt Folketing vedtog den 19/3 en større hjælpepakke, som blandt andet betyder at Danmarks spisesteder, restauranter mm. kan søge om støtte til at dække udgifter i denne svære periode. Se mere og find oplysninger om, hvordan og hvornår, der kan søges på denne side hos Finansministeriet: Klik her.

Foranstaltninger pr. 16/03

 • Vi opfordrer alle i Danmark til at støtte lokale spisesteder i denne tidSe mere på vores LinkedIn-side, hvor vi opfordrer alle danskere til at benytte sig af lokale spisetilbud i netop denne periode. Se mere her.
 • Levering i weekend er suspenderet indtil videre. Grundet udfordringer med logistik og mandskab pga. Corona, så lukker vi nu for leveringer i weekender indtil den 29. marts og muligvis i en længere periode. Vi opfordrer alle kunder til at bestille lidt tidligere end hidtil og få leveret alt til weekenden med leveringer sidst på ugen.

Nyeste foranstaltninger pr. 12/03 kl. 12.00

 • Vi henviser til forståelse omkring alternative placeringer af  bestilte varer i køkkenerne. I nogle tilfælde vil vores chauffører i overensstemmelse med mange kunders ønsker forsøge at undgå kontakt med køkkenpersonale. Det kan medføre, at varerne efter aftale med jer kan og vil blive placeret andre steder end vanligt. Det er på ingen måde, fordi vores chauffører ikke ønsker at interagere med kunderne - men derimod en foranstaltning, som gerne skal mindske risici.
 • Leveringstidspunkter kan blive berørt. Vi har, som resten af Danmark, måtte træffe beslutninger, som desværre kan medføre, at vi ikke i alle tilfælde kan levere varer indenfor det aftalte tidsrum. Vi vil forsøge at tilpasse vores logistik, så vi tilgodeser alle, men vi kan ikke garantere, at alle kunder vil modtage varer indenfor det aftalte tidsrum. Vi håber på jeres forståelse herfor.
 • Salg af hånd-desinfektion. De fleste af vores afdelinger må melde udsolgt af hånd-desinfektion og vores leverandører af disse varer har informeret os om, at efterspørgslen er enorm lige nu på den type produkter. De har måtte tilgodese sygehuse- og plejesektoren, hvilket vi har fuld forståelse for.

Foranstaltninger

 • Alle medarbejdere, som har håndtering med fødevarer, benytter handsker og er blevet informeret om de generelle sundhedsanbefalinger.
 • Medarbejdere, som har besøgt et risikoområde, må de første 14 dage efter hjemkomst IKKE møde på arbejde.
 • Erhvervsmæssige rejseaktiviteter til risiko-områder indstilles og medarbejdere opfordres til nøje at overveje alle rejser og planlægning af kommende rejser.
 • NYT: Forsamlinger med flere end 100 deltagere er blevet udsat eller aflyst.
 • Mødeaktivitet med eksterne gæster begrænses til et minimum og her er fokus på de anbefalede tiltag under møder.
 • Alle samarbejdspartnere og leverandører til BC Catering informeres om, at deres medarbejdere ikke må besøge vores afdelinger, hvis de indenfor 14 dage har besøgt et risikoområde.
 • Der forefindes hånddesinfektion og hygiejneregler ved alle indgange til vores afdelinger.
 • BC Catering holder sig løbende orienteret om Sundhedsstyrelsen anbefalinger og er klar til at justere på vores forholdsregler. Derfor kan denne side blive opdateret med nye retningslinjer.
 • Hvis du som kunde eller samarbejdspartner til BC Catering har specielle forespørgsler eller spørgsmål, så kontakt venligst din konsulent eller din lokale afdeling.