Webshop til køkkenets helte

Bestil alle dine friske råvarer til det professionelle køkken på BC Caterings store webshop. Shoppen er altid åben og tilgængelig på PC, mobil og tablet. Dan dine egne lister, foretag en lageroptælling og find info om tusindvis af varer. Det har aldrig været nemmere at bestille råvarer til det professionelle køkken.

Gå til webshop Find din BC afdeling

Tilbud & inspiration

Vi har samlet en række spændende koncepter, som kan give dig nye idéer i køkkenet og i hverdagen. Læs det nyeste BLUS magasin, find varenyheder i Catershare eller gå på opdagelse blandt flere end 4000 opskrifter henvendt til professionelle kokke. Er du på tilbudsjagt, så se vores nyeste kampagner og tilbud.

Alle tilbudsvarer online Udforsk vores Brands Læs BLUS magasinet

Bliv kunde hos BC Catering

BC Catering er blandt landets førende foodservice-grossister. Vi giver dig Danmarks største udvalg af friske fødevarer og nonfood-artikler til professionelle og leverer træfsikkert hver dag til flere end 20.000 kunder over hele landet. Vi kender dit lokalområde og kan rådgive dig til at lykkes.

Bliv kunde Læs om BC Catering

Opskrifter til Professionelle

FLERE OPSKRIFTER

NYHED: BLUS nr. 7 er lanceret

Velkommen til den 7. udgave af foodservicemagasinet BLUS, som bærer temaet DET SØDE KØKKEN, DET GODE LIV OG NYDELSE.

I denne udgave handler det om alt det gode, alt det søde og om forkælelse. Vi har i branchen været igennem en vanvittig periode og vi fortjener nu at få en smag af det søde liv og lade os og gæsterne forkæle lidt.

Vi besøger bl.a. La Glace i København, hvor man siden 1870 har leveret konditorkunst på allerhøjeste niveau. Du kommer også med til Folkehjem i Aabenraa, hvor du kan opleve et ægte sønderjysk kagebord med 21 kager og bagværk, som bare SKAL smages.

Vi disker også op med spændende indsigter til dessertkortet, når vi bl.a. kigger på den bedste kaffe, på gode oste og på surdejen, som lige nu storhitter blandt danskerne.

Læs magasinet online her eller få udleveret en flot, trykt udgave hos din grossist.

Velkommen til magasinet BLUS og rigtig god fornøjelse.

Læs det nye BLUS nu Se videoerne fra BLUS
 

Fantastisk Frisk | Nyheder og Trends

FLERE ARTIKLER
Gastro Kalv i semifinalen til Årets Kok 2022

Gastro Kalv i semifinalen til Årets Kok 2022

gastro kalv Dansk Gastro Kalv

Finalisterne til konkurrencen om den prestigefyldte titel som Årets Kok er fundet, og Gastro Kalv spillede en stor rolle i semifinalen. Læs det hele her.

Læs mere
Bertels Grisens jul

Bertels Grisens jul

Bæredygtighed Bertels gris

Hos Hestbjerg Økologi trives de økologiske grise året rundt - også selvom det kræver en ekstra indsats her i vintermånederne. 

Læs mere
Julens grøntsager med et twist

Julens grøntsager med et twist

Jul Grøntsager

I julen spiser danskerne fra den danske naturs vintersortiment - det har ikke ændret sig de sidste 150 år. Vi danskere har nemlig en tendens til at vende tilbage til rødderne, når juletiden nærmer sig. 

Læs mere
Flere artikler

Se et udvalg af vores stærke brands

BC Catering leverer også til dig

BC Catering distribuerer dagligt - i alle egne af Danmark - fødevarer, drikkevarer og nonfood-artikler til alle former for professionelle køkkener; det være sig restauranter, storkantiner, plejehjemskøkkener, kroer, sygehuse, bagere eller cafeterier. Vi leverer varen til private virksomheder, foreninger og offentlige køkkener. Vi leverer til alle fra den mindste pølsevogn til Danmarks største køkkener. Vi vil også levere til dig.

Læs mere om os Bliv kunde hos os

Arrangementer og messer

02 mar

Cateringmesse Nord 2022

09.00 - 18.00

Din billet til Nordjyllands største foodservicemesse

Gigantium - Willy Brandts Vej 31
9220 Aalborg