Webshop til køkkenets helte

Bestil alle dine friske råvarer til det professionelle køkken på BC Caterings store webshop. Shoppen er altid åben og tilgængelig på PC, mobil og tablet. Dan dine egne lister, foretag en lageroptælling og find info om tusindvis af varer. Det har aldrig været nemmere at bestille råvarer til det professionelle køkken.

Gå til webshop Find din BC afdeling

Tilbud & inspiration

Vi har samlet en række spændende koncepter, som kan give dig nye idéer i køkkenet og i hverdagen. Læs det nyeste BLUS magasin, find varenyheder i Catershare eller gå på opdagelse blandt flere end 4000 opskrifter henvendt til professionelle kokke. Er du på tilbudsjagt, så se vores nyeste kampagner og tilbud.

Alle tilbudsvarer online Udforsk vores Brands Nyhed: BLUS #9

Bliv kunde hos BC Catering

BC Catering er blandt landets førende foodservice-grossister. Vi giver dig Danmarks største udvalg af friske fødevarer og nonfood-artikler til professionelle og leverer træfsikkert hver dag til flere end 20.000 kunder over hele landet. Vi kender dit lokalområde og kan rådgive dig til at lykkes.

Bliv kunde Læs om BC Catering

Opskrifter til Professionelle

FLERE OPSKRIFTER

BLUS - Danmarks Foodservicemagasin

Velkommen til den 9. udgave af foodservicemagasinet BLUS, der kredser om temaet STORKØKKENER – deres udfordringer, men også de mange muligheder, de har, når de har mængderne med sig.

I denne udgave af BLUS sættes der fokus på madglæde i store mængder: De køkkener, der cater til større grupper, og hvis mission det er at skabe madglæde for kunderne ved hjælp af bl.a. lækre og sunde råvarer. Gastronomiske udfordringer er der nok af, når det handler om at skabe madglæde hos både de yngste og ældste af landets borgere.

Vi besøger storkøkkenet Madservice Aalborg, hvor de laver mad til de ældre borgere. Kvaliteten er i top, og valget om både indhold og graden af færdigtilberedning ligger hos den enkelte kunde. Vi lægger også vejen forbi Pil og René fra Fru Hansens Kælder, som har et ønske om at skabe gode madvaner hos børn i daginstitutioner, som de kan tage med videre.

Læs det nye BLUS nu
 

Nyheder og Trends

FLERE ARTIKLER
Danmark vinder VM guld til Bocuse d’Or 2023

Danmark vinder VM guld til Bocuse d’Or 2023

Bocuse d’Or kokkekonkurrence

Brian Mark Hansen fra Søllerød Kro og hans assistent Elisabeth Madsen fra Svinkløv Badehotel har vundet guld i den prestigefyldte kokkekonkurrence Bocuse d’Or – også kendt som det uofficielle verdensmesterskab for kokke.

Læs mere
Bertel x Museth i prestigefyldt selskab

Bertel x Museth i prestigefyldt selskab

BertelxMuseth Bertels Gris RisingStar2023

Der er nu blevet løftet endnu et slør i Rising Star-konkurrencen, og denne gang handler det om hovedrettens elementer…

Læs mere
Tradition for klassisk håndværk

Tradition for klassisk håndværk

Fantastisk Frisk Fisk Fisk i sæson

Forkæl dine gæster med røgede fisk fra fiskerøgeriet Einar Christensen, der i generationer har videreført stolte traditioner og opskrifter.

Læs mere
Flere artikler

Se et udvalg af vores stærke brands

BC Catering leverer også til dig

BC Catering distribuerer dagligt - i alle egne af Danmark - fødevarer, drikkevarer og nonfood-artikler til alle former for professionelle køkkener; det være sig restauranter, storkantiner, plejehjemskøkkener, kroer, sygehuse, bagere eller cafeterier. Vi leverer varen til private virksomheder, foreninger og offentlige køkkener. Vi leverer til alle fra den mindste pølsevogn til Danmarks største køkkener. Vi vil også levere til dig.

Læs mere om os Bliv kunde hos os

Arrangementer og messer

01 mar

Cateringmesse Nord 2023

09.00 - 18.00

Din billet til Nordjyllands største foodservicemesse

Gigantium - Willy Brandts Vej 31
9220 Aalborg
14 mar

Cateringmesse Syd 2023

09:00 - 18:00

Kom og besøg os på Cateringmesse Syd

Ørbækvej 350
5220 Odense
BC Catering Kolding
BC Catering Odense
29 mar

Cateringmesse Midt 2023

09:00 - 18.00

Vardevej 1,
7400 Herning
BC Catering Skanderborg
11 okt

Cateringmesse Thy 2023

10.00 - 18.00

Thy Hallen - Lerpyttervej 50
7700 Thisted
BC Catering Aalborg