Velkommen til Danmarks førende webshop for professionelle køkkener. Gå til shoppen nu og oplev et væld af friske varer, kulinariske nyheder og skarpe priser.

Gå til shoppen nu Få adgang til shoppen

Vi har altid massevis af spændende varer på tilbud. Åbn vores aviser og kampagner, gå på opdagelse og spar penge på dine indkøb. Der er helt sikkert også noget for dig.

Se tilbudsaviser & kampagner

Det er let at blive inspireret med BC Catering. Gå på opdagelse blandt tusindevis af opskrifter, fordyb dig i vores trendguides eller find årstidens helt rette grøntsag. God fornøjelse.

Find inspiration her Se grønt i sæson

.

.

.

Frugt & grønt i særklasse

BC Catering leverer idag friske grøntvarer til titusinder af køkkener og madsteder over hele Danmark. Dyk ned i vores nye grøntunivers Fantastisk Frisk og lad dig inspirere af de mange opskrifter, temaer og tips.

Tag en uforpligtende snak med din konsulent eller kontakt din BC-afdeling og hør, hvordan vi også kan hjælpe dig med Fantastisk Friske grøntvarer.

Oplev Fantastisk Frisk

Catershare: Har du ladet dig inspirere i dag?

Find inspiration til dine retter, få mere viden om vores flere end 50.000 produkter og lad dig friste af de spændende, nye varer i vores sortiment.

BC Catering leverer også til dig

BC Catering distribuerer dagligt - i alle egne af Danmark - fødevarer, drikkevarer og nonfood-artikler til alle former for professionelle køkkener; det være sig restauranter, storkantiner, plejehjemskøkkener, kroer, sygehuse, bagere eller cafeterier. Vi leverer varen til private virksomheder, foreninger og offentlige køkkener. Fra den mindste pølsevogn til Danmarks største køkkener. Vi kan også levere til dig.

Læs mere om os Bliv kunde hos os

Arrangementer og messer

25 okt

Catering- og inspirationsmesse 2017

10:00 - 18:00

Årets store messe med BC Catering Kolding

Messe C, Fredericia
7000 Fredericia
BC Catering Kolding
28 feb

Cateringmesse Nord 2018

Reservér datoen for årets nordjyske foodmesse

Gigantium, Aalborg
9000 Aalborg
BC Catering Aalborg