Velkommen til Danmarks førende webshop for professionelle køkkener. Gå til shoppen nu og oplev et væld af friske varer, kulinariske nyheder og skarpe priser.

Gå til shoppen nu Få adgang til shoppen

Vi har altid massevis af spændende varer på tilbud. Åbn vores aviser og kampagner, gå på opdagelse og spar penge på dine indkøb. Der er helt sikkert også noget for dig.

Se tilbudsaviser & kampagner Se ØKOtober tilbud

Velkommen til ØKOtober 2018. Hele oktober måned sætter BC Catering fokus på økologi. Spændende historier, indblik og masser af økologiske varer på tilbud.

NYHED: Øko Videnshæfte ØKOtober Tema

Fantastisk Frisk | Nyheder og Trends

FLERE ARTIKLER
Økologi og animalsk produktion

Økologi og animalsk produktion

Økotober Økologi Kød

I denne måned er det ØKOtober og vi har derfor fokus på økologi. Økologi er helt basalt videnskaben om forholdet mellem levende væsner og mellem dem og deres miljø. Men hvad dækker begrebet ’økologi’ egentligt over når det kommer til kød og animalsk produktion? Det tager vi et nærmere kig på herunder.

Læs mere
Et udfordrende år på godset

Et udfordrende år på godset

skovsgaard gods

Skovsgaard Gods er i høj grad et landbrug, der indretter sig efter naturen og lader den bestemme, hvad der dyrkes og avles. Derfor har de også set måbende til henover dette års usædvanlige danske sommer. 

Læs mere
Skovsgaard Gods - En økologisk perle fra Langeland

Skovsgaard Gods - En økologisk perle fra Langeland

skovsgaard gods

Langs kysten mellem skove, enge og rigt dyreliv på Langeland findes det mere end 600 år gamle Skovsgaard Gods, som i dag er en unik økologisk perle placeret på en af de mest naturskønne beliggenheder i Danmark.

Læs mere
Flere artikler

BC Catering leverer også til dig

BC Catering distribuerer dagligt - i alle egne af Danmark - fødevarer, drikkevarer og nonfood-artikler til alle former for professionelle køkkener; det være sig restauranter, storkantiner, plejehjemskøkkener, kroer, sygehuse, bagere eller cafeterier. Vi leverer varen til private virksomheder, foreninger og offentlige køkkener. Fra den mindste pølsevogn til Danmarks største køkkener. Vi kan også levere til dig.

Læs mere om os Bliv kunde hos os

Opskrifter til Professionelle

FLERE OPSKRIFTER