Webshop til køkkenets helte

Bestil alle dine råvarer på BC Caterings store webshop. Shoppen er altid åben og tilgængelig på PC, mobil og tablet. Dan dine egne lister, foretag en lageroptælling og find info om tusindvis af varer. Det har aldrig været nemmere at bestille råvarer til det professionelle køkken.

Gå til webshop Find din BC afdeling

Tilbud & inspiration

Gå på opdagelse blandt flere end 4000 gratis opskrifter, find netop den vare du leder efter i Catershare eller fordyb dig i sæsonens friske råvarer i vores Fantastisk Frisk univers. Er du mere til skarpe prisbaskere og nye råvarer til favorabel pris, så skynd dig at slå op i vores tilbudsaviser.

Find inspiration her Tilbud & Kampagner Opdag +4000 opskrifter

Bliv kunde hos BC Catering

BC Catering er blandt landets førende foodservice-grossister. Vi giver dig Danmarks største udvalg af fødevarer og nonfood-artikler til professionelle og leverer træfsikkert hver dag til flere end 20.000 kunder over hele landet. Vi kender dit lokalområde og kan rådgive dig til at lykkes.

Bliv kunde Læs om BC Catering

Fantastisk Frisk | Nyheder og Trends

FLERE ARTIKLER
Fantastiske bælgfrugter

Fantastiske bælgfrugter

bælgfrugter

Bælgfrugter dækker over bønner, ærter, linser og jordnødder og kan være en fantastisk måde, at få proteiner, kostfibre, mineraler og vitaminer på tallerkenen.

Læs mere
Mageløse Majs fra Thorsbjerggaard

Mageløse Majs fra Thorsbjerggaard

thorsbjerggaard majs Babymajs

Thorsbjerggaard er blandt andet eksperter i dyrkningen af majs. Mød 2 af deres velsmagende grøntvarer her, og få et bud på en lækker ret, der smager af majs og sommer.

Læs mere
SUBLIM smag på menuen

SUBLIM smag på menuen

sublim pålæg

Mød SUBLIM som er vores serie af kvalitetpålæg kun til professionelle køkkener. Her går smag, kvalitet og kærlighed til slagterfaget op i en højere enhed.

Læs mere
Flere artikler

Danskerne er vilde med Gastro Kalv

Dansk Gastro Kalv tager lige nu Danmark med storm. Det unikke koncept af kalvekød med den bæredygtige historie startede for halvanden år siden som et samarbejde mellem Danish Crown og BC Catering. Det er lyst og lækkert kalvekød fra udvalgte avlere, som giver kalvene ekstra god plads og adgang til dybstrøelse og frie arealer. Vi tilbyder en lang række udskæringer, som med garanti vil vække begejstring hos dine kunder. Dansk Gastro Kalv er hovedingrediens under Danmarks største kokkekonkurrence Sol over Gudhjem, som afvikles på Bornholm i juni 2019.

Bestil og prøv en af de mange udskæringer - det vil du ikke fortryde.

Bestil Gastro Kalv her Se videoen om den krogmodne kalvehøjreb
 

Opskrifter til Professionelle

FLERE OPSKRIFTER

BC Catering leverer også til dig

BC Catering distribuerer dagligt - i alle egne af Danmark - fødevarer, drikkevarer og nonfood-artikler til alle former for professionelle køkkener; det være sig restauranter, storkantiner, plejehjemskøkkener, kroer, sygehuse, bagere eller cafeterier. Vi leverer varen til private virksomheder, foreninger og offentlige køkkener. Vi leverer til alle fra den mindste pølsevogn til Danmarks største køkkener. Vi vil også levere til dig.

Læs mere om os Bliv kunde hos os

Arrangementer og messer

23 okt

Catering- og inspirationsmesse

10.00 - 18.00

Kom med til årets store messe i Syddanmark

Messe C - Fredericia
7000 Fredericia