Webshop til køkkenets helte

Bestil alle dine råvarer på BC Caterings store webshop. Shoppen er altid åben og tilgængelig på PC, mobil og tablet. Dan dine egne lister, foretag en lageroptælling og find info om tusindvis af varer. Det har aldrig været nemmere at bestille råvarer til det professionelle køkken.

Gå til webshop Find din BC afdeling

Velkommen til ØKOTOBER

Velkommen til temamåneden ØKOTOBER, hvor vi sætter fokus på økologi og bæredygtighed. Læs det nye BLUS magasin, som er fuld af viden og indsigt om alt økologisk. Oplev den nye ØKOTOBER tilbudsavis fyldt med flere end 300 økologiske produkter til spotpris. Snak med din konsulent og hør, hvad vi kan gøre for at hjælpe dig og dit køkken med at tage hul på en økologisk indsats.

Nyt BLUS magasin Øko tilbud & Kampagner Danmarkspremiere: Co2-neutrale æg

Bliv kunde hos BC Catering

BC Catering er blandt landets førende foodservice-grossister. Vi giver dig Danmarks største udvalg af fødevarer og nonfood-artikler til professionelle og leverer træfsikkert hver dag til flere end 20.000 kunder over hele landet. Vi kender dit lokalområde og kan rådgive dig til at lykkes.

Bliv kunde Læs om BC Catering

Fantastisk Frisk | Nyheder og Trends

FLERE ARTIKLER
En gammel teknik, der er relevant som aldrig før

En gammel teknik, der er relevant som aldrig før

Økotober Fermentering Syltning

Hvis du vil forædle dine råvarer og fremelske helt nye smagsegenskaber, så er fermentering en fantastisk metode at anvende. Se en række tips fra Skovsgaard Gods her og hør mere om deres personlige fermenteringsfavoritter.

Læs mere
Øget interesse for økologisk kød og pålæg

Øget interesse for økologisk kød og pålæg

Økologi Aalbæk pålæg kød Økotober

Hvordan udvikler økologien sig inden for kød og pålæg? Vi har spurgt en af Danmarks måske mest velkendte økologiske producenter, Peter Aalbæk fra Aalbæk Specialiteter.

Læs mere
Bonjour fra Økoland

Bonjour fra Økoland

Økologi Økotober

Mesterkokken Francis Cardenau har skabt en enestående, bæredygtig og kæmpemæssig nyttehave ved Skævinge tæt på Arresø.

Læs mere
Flere artikler

NYT BLUS MAGASIN

Velkommen til den 4. udgave af foodservicemagasinet BLUS, som bærer temaet Økologi & Bæredygtighed.

Magasinet BLUS er lavet af lyst og passion for mad. Fordi vi tror på, at god mad er livskvalitet. At lyst og passion for mad i foodservice kan skabe en bedre forretning, faglighed og fremtid for alle.

Vi befinder os i en fantastisk branche, og arbejder hver dag hårdt for at blive den foretrukne fødevarepartner for hele Danmarks professionelle køkken. Sammen kan vi fremelske passion for mad. Sammen kan vi sætte fokus på, hvad det er, der gør mad til en god forretning.

Velkommen til magasinet BLUS og rigtig god fornøjelse.

Læs BLUS #4 her ØKOTOBER - 100% øko-tilbud
 

Opskrifter til Professionelle

FLERE OPSKRIFTER

BC Catering leverer også til dig

BC Catering distribuerer dagligt - i alle egne af Danmark - fødevarer, drikkevarer og nonfood-artikler til alle former for professionelle køkkener; det være sig restauranter, storkantiner, plejehjemskøkkener, kroer, sygehuse, bagere eller cafeterier. Vi leverer varen til private virksomheder, foreninger og offentlige køkkener. Vi leverer til alle fra den mindste pølsevogn til Danmarks største køkkener. Vi vil også levere til dig.

Læs mere om os Bliv kunde hos os

Arrangementer og messer

23 okt

Catering- og inspirationsmesse

10.00 - 18.00

Kom med til årets store messe i Syddanmark

Messe C - Fredericia
7000 Fredericia