Webshop til køkkenets helte

Bestil alle dine friske råvarer til det professionelle køkken på BC Caterings store webshop. Shoppen er altid åben og tilgængelig på PC, mobil og tablet. Dan dine egne lister, foretag en lageroptælling og find info om tusindvis af varer. Det har aldrig været nemmere at bestille råvarer til det professionelle køkken.

Gå til webshop Find din BC afdeling

Tilbud & inspiration

Vi har samlet en række spændende koncepter, som kan give dig nye idéer i køkkenet og i hverdagen. Læs det nyeste BLUS magasin, find varenyheder i Catershare eller gå på opdagelse bland flere end 4000 opskrifter henvendt til professionelle kokke. Er du på tilbudsjagt, så se vores nyeste kampagner og tilbud.

Se månedens tilbud Besøg Fantastisk Frisk

Bliv kunde hos BC Catering

BC Catering er blandt landets førende foodservice-grossister. Vi giver dig Danmarks største udvalg af friske fødevarer og nonfood-artikler til professionelle og leverer træfsikkert hver dag til flere end 20.000 kunder over hele landet. Vi kender dit lokalområde og kan rådgive dig til at lykkes.

Bliv kunde Læs om BC Catering

Fantastisk Frisk | Nyheder og Trends

FLERE ARTIKLER
Deltagere og dommere på plads til Sol over Gudhjem 2020

Deltagere og dommere på plads til Sol over Gudhjem 2020

sol over gudhjem

Til Danmarks mest prestigefyldte kokkekonkurrence, er det skarpe felt af deltagere og dommere nu på plads.

Læs mere
Eksotisk frugt fra hele verden

Eksotisk frugt fra hele verden

Frugt

Lige så rig frugt er på vitaminer og mineraler, lige så forskellige kan deres smagsprofiler, udseende og karakteristika være. Tag med på opdagelse i den mangfoldige verden af frugt.

Læs mere
SUBLIM smag på menuen

SUBLIM smag på menuen

sublim pålæg

Mød SUBLIM som er vores serie af kvalitetpålæg kun til professionelle køkkener. Her går smag, kvalitet og kærlighed til slagterfaget op i en højere enhed.

Læs mere
Flere artikler

Gratis adgang til det store foodmagasin BLUS

 

Velkommen til den 4. udgave af foodservicemagasinet BLUS, som bærer temaet Økologi & Bæredygtighed.

Magasinet BLUS er lavet af lyst og passion for mad. Fordi vi tror på, at god mad er livskvalitet. At lyst og passion for mad i foodservice kan skabe en bedre forretning, faglighed og fremtid for alle.

Vi befinder os i en fantastisk branche, og arbejder hver dag hårdt for at blive den foretrukne fødevarepartner for hele Danmarks professionelle køkken. Sammen kan vi fremelske passion for autentiske og nærværende madoplevelser. Sammen kan vi sætte fokus på, hvad det er, der gør mad til en god forretning.

Velkommen til magasinet BLUS og rigtig god fornøjelse.

 

Læs BLUS nu
 

Opskrifter til Professionelle

FLERE OPSKRIFTER

BC Catering leverer også til dig

BC Catering distribuerer dagligt - i alle egne af Danmark - fødevarer, drikkevarer og nonfood-artikler til alle former for professionelle køkkener; det være sig restauranter, storkantiner, plejehjemskøkkener, kroer, sygehuse, bagere eller cafeterier. Vi leverer varen til private virksomheder, foreninger og offentlige køkkener. Vi leverer til alle fra den mindste pølsevogn til Danmarks største køkkener. Vi vil også levere til dig.

Læs mere om os Bliv kunde hos os

Arrangementer og messer

26 feb

Cateringmesse Nord 2020

09.00 - 18.00

Nordjyllands største foodservice-event

Gigantium
9220 Aalborg
BC Catering Aalborg
11 mar

Cateringmesse Øst

10.00 - 18.00

Årets store messe på Sjælland

Brøndbyhallen | Brøndby Stadion 10
2605 Brøndbyvester
BC Catering Roskilde & Bornholm