Webshop til køkkenets helte

Bestil alle dine friske råvarer til det professionelle køkken på BC Caterings store webshop. Shoppen er altid åben og tilgængelig på PC, mobil og tablet. Dan dine egne lister, foretag en lageroptælling og find info om tusindvis af varer. Det har aldrig været nemmere at bestille råvarer til det professionelle køkken.

Gå til webshop Find din BC afdeling

Tilbud & inspiration

Vi har samlet en række spændende koncepter, som kan give dig nye idéer i køkkenet og i hverdagen. Læs det nyeste BLUS magasin, find varenyheder i Catershare eller gå på opdagelse bland flere end 4000 opskrifter henvendt til professionelle kokke. Er du på tilbudsjagt, så se vores nyeste kampagner og tilbud.

Se månedens tilbud Besøg Fantastisk Frisk

Bliv kunde hos BC Catering

BC Catering er blandt landets førende foodservice-grossister. Vi giver dig Danmarks største udvalg af friske fødevarer og nonfood-artikler til professionelle og leverer træfsikkert hver dag til flere end 20.000 kunder over hele landet. Vi kender dit lokalområde og kan rådgive dig til at lykkes.

Bliv kunde Læs om BC Catering

Fantastisk Frisk | Nyheder og Trends

FLERE ARTIKLER
Flere fisk i de danske kantiner

Flere fisk i de danske kantiner

Fisk i sæson Fisk

Partnerskabet for Fisk & Skaldyr hos Landbrug & Fødevarer står bag en analyse, der viser, at danskerne gerne vil spise mere fisk, og nye tiltag kan sikre, at der kommer mere fisk på tallerkenerne i de danske kantiner.

Læs mere
Økologisk grisekød er lig med trivsel og velfærd

Økologisk grisekød er lig med trivsel og velfærd

Økologi Økotober gris

Økologisk grisekød er ensbetydende med masser af dyrevelfærd, trivsel og det helt rigtige foder. Se her, hvad der egentlig skal til, for at man kan kalde grisekød økologisk i Danmark.

Læs mere
En guide til økologiske grøntsager

En guide til økologiske grøntsager

Økologi Grøntsager Grøntvarer i sæson rodfrugter Økotober

Grønt & Gastronomi er en mesterlig guide til de danske, økologiske grøntsager. Her kan du dykke ned i alt fra sorter til anvendelsesmuligheder og smagsnuancer og få inspiration til at bruge flere og bedre, økologiske grøntsager.

Læs mere
Flere artikler

Foodservicemagasinet BLUS

Velkommen til den 4. udgave af foodservicemagasinet BLUS, som bærer temaet Økologi & Bæredygtighed.

Magasinet BLUS er lavet af lyst og passion for mad. Fordi vi tror på, at god mad er livskvalitet. At lyst og passion for mad i foodservice kan skabe en bedre forretning, faglighed og fremtid for alle.

Vi befinder os i en fantastisk branche, og arbejder hver dag hårdt for at blive den foretrukne fødevarepartner for hele Danmarks professionelle køkken. Sammen kan vi fremelske passion for autentiske og nærværende madoplevelser. Sammen kan vi sætte fokus på, hvad det er, der gør mad til en god forretning.

Velkommen til magasinet BLUS og rigtig god fornøjelse.

Læs BLUS #4 her
 

Opskrifter til Professionelle

FLERE OPSKRIFTER

BC Catering leverer også til dig

BC Catering distribuerer dagligt - i alle egne af Danmark - fødevarer, drikkevarer og nonfood-artikler til alle former for professionelle køkkener; det være sig restauranter, storkantiner, plejehjemskøkkener, kroer, sygehuse, bagere eller cafeterier. Vi leverer varen til private virksomheder, foreninger og offentlige køkkener. Vi leverer til alle fra den mindste pølsevogn til Danmarks største køkkener. Vi vil også levere til dig.

Læs mere om os Bliv kunde hos os