Webshop til køkkenets helte

Bestil alle dine råvarer på BC Caterings store webshop. Shoppen er altid åben og tilgængelig på PC, mobil og tablet. Dan dine egne lister, foretag en lageroptælling og find info om tusindvis af varer. Det har aldrig været nemmere at bestille råvarer til det professionelle køkken.

Gå til webshop

Inspiration & tilbud

Gå på opdagelse blandt flere end 4000 gratis opskrifter, find netop den vare du leder efter i Catershare eller fordyb dig i sæsonens friske råvarer i vores Fantastisk Frisk univers. Er du mere til skarpe prisbaskere og nye råvarer til favorabel pris, så skynd dig at slå op i vores tilbudsaviser.

Find inspiration her Se aktive tilbudsaviser

Bliv kunde hos BC Catering

BC Catering er blandt landets førende foodservice-grossister. Vi giver dig Danmarks største udvalg af fødevarer og nonfood-artikler til professionelle og leverer træfsikkert hver dag til flere end 20.000 kunder over hele landet. Vi kender dit lokalområde og kan rådgive dig til at lykkes.

Bliv kunde Læs om BC Catering

Fantastisk Frisk | Nyheder og Trends

FLERE ARTIKLER
Laks på grillen

Laks på grillen

grill Laks

Fisk gør sig fantastisk på grillen – og laks er her ingen undtagelse. Du får her en række enkle tips til hvordan du kan få mere succes med dette fantastiske kød.

Læs mere
Tid til asparges

Tid til asparges

Asparges

Danske asparges er netop nu i sæson og findes i et væld af variationer. Bliv klogere på disse, og se samtidigt en aspargesopskrift, der bare smager af sommer.

Læs mere
Skovens fineste kød

Skovens fineste kød

vildt

Vildtsæsonen er over os og blandt noget af det mest velsmagende og fine kød, der er i sortiment i øjeblikket, er rådyrkød. 

Læs mere
Flere artikler

BC Catering leverer også til dig

BC Catering distribuerer dagligt - i alle egne af Danmark - fødevarer, drikkevarer og nonfood-artikler til alle former for professionelle køkkener; det være sig restauranter, storkantiner, plejehjemskøkkener, kroer, sygehuse, bagere eller cafeterier. Vi leverer varen til private virksomheder, foreninger og offentlige køkkener. Vi leverer til alle fra den mindste pølsevogn til Danmarks største køkkener. Vi vil også levere til dig.

Læs mere om os Bliv kunde hos os

Opskrifter til Professionelle

FLERE OPSKRIFTER